Skip to main content

Reviews bruidsfotografie

Op deze pagina lees je enkele reviews van onze bruidsfotografie. Iedere bruiloft is uniek. Wij zeggen het tegen al onze bruidsparen: “Maak de keuzes die bij jullie passen.” Het is zo geweldig dat je die ene dag helemaal mag indelen zoals jullie willen. Jullie keuze voor de fotograaf hoort daar ook bij. We schreven een blog over waar je allemaal op kunt letten bij de keuze van je fotograaf, je leest hem hier.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 23 bruidsparen.

Check onze beschikbaarheid!

Onze bruidsparen hebben een groot aantal heel mooie reviews over onze bruidsfotografie geschreven. Sommige daarvan via platform The Perfect Wedding. Heel graag delen we er een paar op deze pagina.

First Look bij Kasteel Maurick

“Een enorme toevoeging vind ik dat ze met z’n tweeën waren, ook al hadden wij een relatief kleine bruiloft.”

De beste keuze voor het vastleggen van onze bruiloft waren Elke en Edward! Twee onwijs lieve, toegewijde en professionele mensen met passie voor hun vak. Erg fijn contact gehad in de periode voorafgaand aan onze dag.

Op de dag zelf zeer fijn om mee te werken, ook al waren wij helemaal niet gewend aan foto’s. De rustige aanpak en onwijs leuke foto ideeën hebben onze foto’s heel speciaal gemaakt. Een enorme toevoeging vind ik dat ze met z’n tweeën waren, ook al hadden wij een relatief kleine bruiloft. Ze zetten zich voor de volle 100% in! Een absolute aanrader dus!

Carlijn en Stefan

– Kasteel Maurick, Vught 2020

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Check of we nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Check onze beschikbaarheid!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 23 bruidsparen.

creatieve bruidsfotografie

“Ze hebben ons en onze dag precies vastgelegd zoals wij zijn.”

Wat hebben wij genoten van deze fotografen. Ze hebben ons en onze dag precies vastgelegd zoals wij zijn. Ook onze gasten waren helemaal weg van hen, ondanks dat sommigen eerst niet eens op de foto wilden.

Zo onwijs waardevol om deze prachtige foto’s terug te kijken. En alsof dat nog niet voldoende was, zijn het ook nog eens twee fantastisch lieve mensen.

Ellen en Michiel

– Landgoed De Holtweijde, Lattrop 2019

Benieuwd naar voorbeelden van onze bruidsfotografie?

Op deze pagina lees je meer over onze bruidsfotografie.

Buiten foto's maken bij een winterbruiloft

“Ze werken ongemerkt waarbij ze in hun creativiteit veel verschillende invalshoeken weten te vinden.”

Edward en Elke zijn briljant in het werk dat ze op enthousiaste, betrokken en spontane wijze doen! Ze maken op een ongedwongen en informele wijze kennis, vragen heel geïnteresseerd naar wat je graag wilt en ook voor de grote dag is er genoeg afstemming! Ze hebben een heel rustige en sympathieke passionele uitstraling en werkwijze wat ons betreft en ook onze gasten waren helemaal onder de indruk van de mooie foto’s! Ze werken ongemerkt waarbij ze in hun creativiteit veel verschillende invalshoeken weten te vinden, ook bij een winterbruiloft zoals de onze :-)!

Wij kunnen Edward en Elke alleen maar van harte aanraden voor je bruiloft, het was heel erg fijn en ze hebben er aan bijgedragen dat onze trouwdag een onvergetelijke dag is geworden 🙂

Judith en Patrick

– Budel, 2018

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Check of we nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Check onze beschikbaarheid!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 23 bruidsparen.

Ceremonie op het stadhuis

“Het is een hele goede weergave van de dag, maar vooral ook van de sfeer en setting.”

Een hele fijne samenwerking. Er wordt goed geluisterd en gevraagd naar je wensen. Ze denken actief mee en komen met goede en leuke ideeën. Bij het samenstellen van het fotoboek word je goed betrokken. De foto’s en het fotoboek zijn boven verwachting mooi geworden. Het is een hele goede weergave van de dag, maar vooral ook van de sfeer en setting.

Bas en Fernando

– Den Bosch, 2018

Bruidsfotografie awards

Naast tevreden bruidsparen zijn we natuurlijk ook heel blij met de diverse awards die we de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. Je leest er alles over op deze pagina.

Winnaar Awards bij Masters of Wedding Photography Nederland 2019 en 2020
Winnaar Awards bij Wedding Photography Select 2019 en 2020
Winnaar Fearless Award 2020
Winnaar This is Reportage Awards 2020
Top 3 Noord-Brabant 2019 bij WPJA – Wedding Photojournalist Association
Top 3 Nederland 2019 bij OneEyeland
Editor’s Choices bij MyWed 2018 en 2019
Eervolle vermelding Bruidsfoto Award 2020 – lees er hier alles over!

Bruiloft Oirsprong Oirshot Eindhoven

“Onze wensen zijn tot in de puntjes vertaald naar een prachtige fotoreportage.”

Wat een geweldige ervaring! Onze wensen zijn tot in de puntjes vertaald naar een prachtige fotoreportage. Een superleuke toevoeging was dat we tijdens de avond de gasten foto’s konden laten maken met een Polaroid-camera.

Uiteindelijk een geweldig fotoboek met duidelijke en geweldige foto’s waarmee we terug kunnen kijken op onze ultieme/intieme dag.

Een hele fijne en flexibele samenwerking, top!

Angela en Jasper

– Oirschot, 2017

Bruidsreportage bruiloft Eindhoven Achelse Kluis

“Enthousiast, extreem goed voorbereid, vriendelijk, meedenkend en met oog voor detail.”

Geweldig fotografenkoppel! Enthousiast, extreem goed voorbereid, vriendelijk, meedenkend en met oog voor detail. Aan de ene kant namen ze ruimschoots de tijd voor ons en de foto’s; lieten ze ons helemaal onszelf zijn en keken ze echt naar wat wij wilden en verwachtten. Aan de andere kant zaten ze vol leuke ideeën en tips en gaf hun enthousiasme en positieve instelling ons extra energie. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat: 300 foto’s met prachtige invalshoeken, kleuren, emoties en details.

Eva en Robert

– Eindhoven, 2016

Check onze beschikbaarheid

Zijn jullie enthousiast geworden na het lezen van deze pagina en het bekijken van onze trouwfoto’s? Neem hieronder contact met ons op om te horen of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. Voor de laatste drie maanden van 2022 hebben we nog enkele plekjes. De zomermaanden van 2023 raken snel volgeboekt, dus check gauw jullie trouwdatum!

Laat hieronder je gegevens achter, dan laten we binnen 24 uur weten of we nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft!

Jullie e-mailadres is bij ons in goede handen, zie ons privacystatement.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom gezellig kennismaken!