Bruidsfotografie awards

We zijn blij met het behalen van diverse bruidsfotografie awards. Onze deelname aan wedstrijden betekent voor ons dat we scherp blijven op kunstzinnige beelden, authenticiteit en schoonheid. Het daagt ons nog meer uit om de beste trouwfoto’s te maken van jullie prachtige bruiloft!

Winnaar Awards bij Masters of Wedding Photography Nederland 2019 en 2020
Winnaar Awards bij Wedding Photography Select 2019 en 2020
Winnaar Fearless Award 2020
Winnaar This is Reportage Awards 2020
Top 3 Noord-Brabant 2019 bij WPJA – Wedding Photojournalist Association
Top 3 Nederland 2019 bij OneEyeland
Editor’s Choices bij MyWed 2018 en 2019
Eervolle vermelding Nederlandse Bruidsfoto Award 2020.

bruidsfotografie award

Kunstzinnige beelden

We zijn steeds op zoek naar die ene foto waarin alles samenkomt: mooi licht, een interessante compositie en het gevoel van jullie dag. Dit is zo’n foto waarvan iedereen direct zegt: “Die is prachtig voor aan de muur!” Super tof natuurlijk als zo’n foto ook erkend wordt met een bruidsfotografie award.

Vaak gaan we hier ’s avonds samen mee aan de slag. Overdag kijkt Edward meestal met een kunstzinnig oog, terwijl Elke ervoor zorgt dat jullie momenten vastgelegd worden zoals jullie ze terug willen zien. Lees hier meer over de voordelen van twee bruidsfotografen.

awardwinning bruidsfotografie
awardwinning bruidsfotografie
awardwinning bruidsfotografie
awardwinning bruidsfotografie
Awardwinning bruidsfotografie
awardwinning bruidsfotografie

Authenticiteit en schoonheid

Naast artistieke foto’s maken we natuurlijk vooral foto’s van hoe het echt was op jullie bruiloft. We fotograferen de dag zoals hij verloopt, met alle blijdschap, lieve blikken, mooie momenten, grapjes en tranen.

In onze bruidsfotografie willen we juist de mooie kant belichten. Wij geloven en ervaren dat een bruiloft een van de hoogtepunten van blijdschap en verbinding is. Dit willen we vertalen naar schoonheid in onze beelden.

Zelfs als het even anders loopt dan verwacht, zijn we erbij. En dan maken we niet alleen foto’s, we helpen ook waar dat kan. De auto links op de foto is van ons.

awardwinning bruidsfotografie

Meer voorbeelden van onze bruidsfotografie

In onze blogs laten we meer van onze bruidsfoto’s zien. Via deze link vind je alle blogs met trouwfoto’s. Dit zijn allemaal volledige verhalen van echte bruiloften die we als bruidsfotograaf hebben mogen fotograferen.

Hebben jullie interesse in onze bruidsfotografie?

Super leuk! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Het bruidsseizoen van 2021 begint al aardig vol te lopen, ook doordat veel bruiloften uit 2020 zijn verplaatst. We vinden het heel leuk om te horen wat de plannen voor jullie dag zijn! Stuur ons gerust een mailtje als jullie vragen hebben, bel ons of vul het contactformulier in.

We reageren binnen een dag! En jullie e-mailadres is bij ons in goede handen, zie ons privacystatement.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.