Skip to main content

Bruidsfotografie awards

Met meer dan 7 jaar ervaring als bruidsfotograaf hebben we de mooiste bruiloften mogen vastleggen, ieder uniek op zijn eigen manier. Onze tevreden bruidsparen zijn hiervoor onze grootste beloning.
Daarnaast zijn we blij met het behalen van vele nationale en internationale bruidsfotografie awards. Onze deelname aan wedstrijden betekent voor ons dat we scherp blijven op kunstzinnige beelden, authenticiteit en schoonheid. Het daagt ons nog meer uit om de beste trouwfoto’s te maken van jullie prachtige bruiloft!

Top 10 Nederland, top 100 wereldwijd in 2022 bij This is Reportage, en awards in 2020, 2021 en 2022.
3de en 5de plaats van Nederland bij OneEyeland Top 10 Wedding Photo Contest in 2020
Winnaar Awards bij Masters of Wedding Photography Nederland 2019, 2020, 2021 en 2022
Winnaar Awards bij Wedding Photography Select 2019, 2020 en 2021
Winnaar Fearless Award 2020, 2022 en 2023
Top 3 Noord-Brabant 2019, 2020, 2021 en 2022 bij WPJA – Wedding Photojournalist Association
Editor’s Choices bij MyWed 2018 en 2019
Winnaar Awards Fotógrafos de Boda 2020-2021-2022-2023
Eervolle vermelding Nederlandse Bruidsfoto Award 2020.

bruidsfotografie award

Kunstzinnige beelden

We zijn steeds op zoek naar die ene foto waarin alles samenkomt: mooi licht, een interessante compositie en het gevoel van jullie dag. Dit is zo’n foto waarvan iedereen direct zegt: “Die is prachtig voor aan de muur!” Super tof natuurlijk als zo’n foto ook erkend wordt met een bruidsfotografie award.

Overdag kijkt Edward meestal met een kunstzinnig oog, terwijl Elke ervoor zorgt dat jullie dierbare momenten vastgelegd worden zoals jullie ze terug willen zien. ’s Avonds werken we vaak samen om kunstzinnige beelden te maken. Teamwork makes the dream work; de combinatie van onze kwaliteiten zorgt voor de mooiste trouwfoto’s.

Daarnaast werken we natuurlijk alleen met de allerbeste apparatuur om ieder moment vast te leggen met de beste beeldkwaliteit.

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We reageren binnen 24 uur!

Neem contact met ons op!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 28 bruidsparen.

Authenticiteit en schoonheid

Naast artistieke foto’s maken we natuurlijk vooral foto’s van hoe het echt was op jullie bruiloft. We fotograferen de dag zoals hij verloopt, met alle blijdschap, lieve blikken, mooie momenten, grapjes en tranen.

In onze bruidsfotografie willen we juist de mooie kant belichten. Wij geloven en ervaren dat een bruiloft een van de hoogtepunten van blijdschap en verbinding is. Dit willen we vertalen naar schoonheid in onze beelden.

Zelfs als het even anders loopt dan verwacht, zijn we erbij. En dan maken we niet alleen foto’s, we helpen ook waar dat kan. De auto links op de foto is van ons.

awardwinning bruidsfotografie

Beluister een fragment van onze live – met video – opgenomen aflevering van onze podcast Echtgenoten. Deze aflevering gaat over onze verhalen, blunders en tips rondom trouwvervoer. In bovenstaand fragment hoor je ons vertellen over de foto met de startkabels.

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We reageren binnen 24 uur!

Neem contact met ons op!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 28 bruidsparen.

Opleiding en bijscholing

Wij hebben ieder 21 jaar ervaring als fotograaf, waarvan 7 jaar als bruidsfotograaf. Wij hebben ons steeds verder ontwikkeld door vele masterclasses, intensieve mentoringtrajecten en trainingen bij onder anderen Ramon en Hermine Snellink (Mon et Mine), Davina & Daniel Kudish (Canada), Marieke Zwartscholten, Bas Uijlings en Lanny & Erika Mann (Two Mann uit Canada).

Hebben jullie interesse in onze bruidsfotografie?

Iedere bruiloft is uniek! We werken heel nauw met ieder bruidspaar samen om ervoor te zorgen dat iedere bruiloft perfect wordt vastgelegd. We vinden het heel leuk om te horen wat de plannen voor jullie grote dag zijn!

Laat hieronder jullie gegevens achter en we laten jullie binnen een dag weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. Jullie e-mailadres is bij ons in goede handen, zie ons privacystatement.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Awardwinning bruidsfotografie