Skip to main content

Bruidsfotografie awards

We zijn blij met het behalen van diverse bruidsfotografie awards. Onze deelname aan wedstrijden betekent voor ons dat we scherp blijven op kunstzinnige beelden, authenticiteit en schoonheid. Het daagt ons nog meer uit om de beste trouwfoto’s te maken van jullie prachtige bruiloft!

3de en 5de plaats van Nederland bij OneEyeland Top 10 Wedding Photo Contest in 2020
Winnaar Awards bij Masters of Wedding Photography Nederland 2019, 2020, 2021 en 2022
Winnaar Awards bij Wedding Photography Select 2019, 2020 en 2021
Winnaar Fearless Award 2020
Winnaar This is Reportage Awards 2020, 2021 en 2022
Top 3 Noord-Brabant 2019, 2020 en 2021 bij WPJA – Wedding Photojournalist Association
Editor’s Choices bij MyWed 2018 en 2019
Winnaar Awards Fotógrafos de Boda 2020-2021-2022
Eervolle vermelding Nederlandse Bruidsfoto Award 2020.

bruidsfotografie award

Kunstzinnige beelden

We zijn steeds op zoek naar die ene foto waarin alles samenkomt: mooi licht, een interessante compositie en het gevoel van jullie dag. Dit is zo’n foto waarvan iedereen direct zegt: “Die is prachtig voor aan de muur!” Super tof natuurlijk als zo’n foto ook erkend wordt met een bruidsfotografie award.

Overdag kijkt Edward meestal met een kunstzinnig oog, terwijl Elke ervoor zorgt dat jullie dierbare momenten vastgelegd worden zoals jullie ze terug willen zien. ’s Avonds werken we vaak samen om kunstzinnige beelden te maken. Teamwork makes the dream work; de combinatie van onze kwaliteiten zorgt voor de mooiste trouwfoto’s.

awardwinning bruidsfotografie
bruidsfotograaf utrecht award
awardwinning bruidsfotografie
award voor macrofoto van de trouwringen
awardwinning bruidsfotografie

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Check of we nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Check onze beschikbaarheid!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 23 bruidsparen.

Authenticiteit en schoonheid

Naast artistieke foto’s maken we natuurlijk vooral foto’s van hoe het echt was op jullie bruiloft. We fotograferen de dag zoals hij verloopt, met alle blijdschap, lieve blikken, mooie momenten, grapjes en tranen.

In onze bruidsfotografie willen we juist de mooie kant belichten. Wij geloven en ervaren dat een bruiloft een van de hoogtepunten van blijdschap en verbinding is. Dit willen we vertalen naar schoonheid in onze beelden.

Zelfs als het even anders loopt dan verwacht, zijn we erbij. En dan maken we niet alleen foto’s, we helpen ook waar dat kan. De auto links op de foto is van ons.

awardwinning bruidsfotografie

Beluister een fragment van onze live – met video – opgenomen aflevering van onze podcast Echtgenoten. Deze aflevering gaat over onze verhalen, blunders en tips rondom trouwvervoer. In bovenstaand fragment hoor je ons vertellen over de foto met de startkabels.

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum! We reageren binnen 24 uur op jullie berichtje.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 23 bruidsparen.

Hebben jullie interesse in onze bruidsfotografie?

Super leuk! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We hebben nog een paar plekjes in 2022 en hebben ook al boekingen voor 2023. We vinden het heel leuk om te horen wat de plannen voor jullie dag zijn!

Laat hieronder jullie gegevens achter en we laten jullie binnen een dag weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. Jullie e-mailadres is bij ons in goede handen, zie ons privacystatement.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Awardwinning bruidsfotografie