Skip to main content
Bruiloft ideeën

Trouwen bij het Weeshuis in Gouda

trouwen bij het weeshuis in gouda

Als je wilt trouwen bij het Weeshuis in Gouda, is het een heel goed idee om daar eens langs te gaan bij een van de dagen van de Open Toptrouwlocatie Route. Eind januari was ik (Elke) daar aanwezig om de sfeer vast te leggen en om nieuwe bruidsparen te ontmoeten.

trouwen bij het weeshuis in gouda

Het Weeshuis in Gouda is onderdeel van de hotelcollectie van Relais & Châteaux en staat voor uitmuntende kwaliteit, luxe, gastronomie en excellente service.

Het Weeshuis stamt uit 1599 en is door de nieuwe eigenaars flink opgeknapt, maar met behoud van karakteristieke kenmerken zoals houten balken, de rode luikjes en de prachtige glas-in-loodramen.

Voor ieder moment van jullie bruiloft is er een andere prachtige ruimte beschikbaar. Klaarmaken in een van de stijlvolle hotelkamers, de ceremonie in de Grand Ballroom en de borrel in de cocktailbar COCO. Of toosten jullie feestelijk op de intieme binnenplaats van het Weeshuis?

Trouwen bij het Weeshuis in Gouda?

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Gaan jullie trouwen bij het Weeshuis in Gouda? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We reageren binnen 24 uur!

Neem contact met ons op!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 26 bruidsparen.

trouwen bij het weeshuis in gouda
trouwen bij het weeshuis in gouda

Intieme kapel

Wil je jullie bruiloft bij het Weeshuis in Gouda echt klein houden? Dan is de Jeruzalemkapel zeker de moeite waard om te bezoeken. Deze ligt naast het Weeshuis en kan gebruikt worden voor de trouwceremonie.

Liever buiten trouwen? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, zoals in de tuin bij het Museumcafé dat ook bij het Weeshuis hoort en lopend te bereiken is.

trouwen jeruzalemkapel weeshuis gouda
trouwen jeruzalemkapel weeshuis gouda
trouwen jeruzalemkapel weeshuis gouda

Je kunt ook gebruik maken van de intieme Jeruzalemkapel, als je gaat trouwen bij het Weeshuis in Gouda.

Groot feest

Ga je trouwen bij het Weeshuis in Gouda en hebben jullie een groot feest in gedachten? Wanneer jullie een groot aantal gasten bij het feest uitnodigen, is de Lichtfabriek in Gouda een heel mooie locatie op loopafstand die bij het Weeshuis hoort. De weddingplanners van het Weeshuis kunnen jullie hier alles over vertellen.

trouwen bij het weeshuis in gouda
trouwen bij het weeshuis in gouda

Prachtige styling met bloemen verzorgd door La vie en rose uit Gouda.

Gaan jullie trouwen bij het Weeshuis in Gouda?

Of op een andere prachtige trouwlocatie? 🙂

En zijn jullie enthousiast geworden na het lezen van deze pagina en het bekijken van onze trouwfoto’s? Neem hieronder contact met ons op om te horen of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. Voor de zomermaanden van 2023 hebben we nog enkele plekjes. Ook de eerste reserveringen voor 2024 lopen al binnen.

Laat hieronder je gegevens achter, dan laten we binnen 24 uur weten of we nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft!

Jullie e-mailadres is bij ons in goede handen, zie ons privacystatement.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    bruidsfotoaward kinderen en taart

    Kom gezellig kennismaken! We zorgen altijd voor iets lekkers 😉

    trouwen bij het weeshuis in gouda