Albums

Een heel fijne samenwerking. Er wordt goed geluisterd en gevraagd naar je wensen. Ze denken actief mee en komen met goede en leuke ideeën. Bij het samenstellen van het fotoboek word je goed betrokken. De foto’s en het fotoboek zijn boven verwachting mooi geworden. Het is een heel goede weergave van de dag, maar vooral ook van de sfeer en setting.

Bas + Fernando
Album bruidsfotografie Eindhoven

Het is heerlijk om (korte of lange tijd) na de bruiloft door jullie bruiloftsalbum te kunnen bladeren! We leveren heel graag een album bij onze reportages omdat we vinden dat jullie foto’s op die manier het beste tot hun recht komen. Het zijn jullie herinneringen voor altijd op papier, als een prachtig verhaal van jullie liefde!

We bieden twee verschillende Fine-Art albums. In deze albums worden jullie foto’s op museumpapier geprint. Dit geeft een zeer scherp resultaat met veel kleurnuances en prachtige zwart-wit foto’s. Bovendien zijn ze 100% mat; geen last dus van vervelende spiegelingen.

In onze albums liggen de bladen vlak en is de naad in het midden nauwelijks zichtbaar. Dit heeft als voordeel dat de foto’s ook over het midden van de pagina getoond kunnen worden.

Hieronder zien jullie foto’s van het Fine-Art Book en het Eco Fine-Art Book. We laten jullie heel graag voorbeelden zien tijdens het kennismakingsgesprek!

Eco Fine-Art Book

Dit album wordt volledig handgemaakt door een bedrijf dat, net als wij, veel aandacht besteedt aan duurzaamheid.

Het Fine-Art Book wordt geleverd in een katoenen hoes en een doos die gemaakt is van gerecycled materiaal. Ook het album zelf, de kaft en het papier wordt gemaakt van gerecycled materiaal of papier van duurzame bronnen. Als jullie voor een leren uitvoering kiezen, dan is het leer afkomstig van leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid en de ethische behandeling van dieren.

Duurzaam trouwalbum met leren kaft

Fine-Art Book

De prachtige scherpe kwaliteit van dit album is gelijk aan die van het Eco Fine-Art Book. Voor de uitvoering van de kaft zijn er talrijke mogelijkheden. We laten ze graag aan jullie zien tijdens het kennismakingsgesprek!

Fine Art trouwalbum met linnen cover

Willen jullie eerst nog meer van onze bruidsfotografie zien?

Het album is een van de eindproducten van een bruidsreportage. Zijn jullie benieuwd naar meer van onze bruidsfoto’s? Neem dan een kijkje in ons portfolio!