Albums

Een heel fijne samenwerking. Er wordt goed geluisterd en gevraagd naar je wensen. Ze denken actief mee en komen met goede en leuke ideeën. Bij het samenstellen van het fotoboek word je goed betrokken. De foto’s en het fotoboek zijn boven verwachting mooi geworden. Het is een heel goede weergave van de dag, maar vooral ook van de sfeer en setting.

Bas + Fernando
bruidstaart van taartendroom

In al onze pakketten is standaard een luxe trouwalbum inbegrepen. In een album komen jullie trouwfoto’s het beste tot hun recht. Het verhaal wordt compleet verteld, helemaal hoe jullie het willen zien.

In onze albums liggen de bladen vlak en is de naad in het midden nauwelijks zichtbaar. Dit heeft als voordeel dat de foto’s ook over het midden van de pagina getoond kunnen worden.

Opmaak van het album

Wij leveren prachtige handgemaakte albums uit Italië. De opmaak van jullie trouwalbum gaat geheel in overleg. We maken eerst een opzet die jullie digitaal van opmerkingen kunnen voorzien. Deze opmerkingen verwerken we waarna jullie kunnen beoordelen of het album zo helemaal naar wens is. Op die manier wordt jullie trouwalbum precies zoals jullie het willen hebben!

Uitvoering van het album

Ook de uitvoering van de kaft, de bewaardoos en de papiersoort kunnen jullie helemaal naar wens invullen. Er is een ruime keuze in materialen voor de kaft, zoals leer, vegan leer en linnen. De papiersoorten en materialen kunnen jullie bij ons bekijken en voelen.

Hoe het album er uiteindelijk uit komt te zien, is mooi voor te stellen doordat we gebruikmaken van een 3D simulatie. Zo zien jullie of de kleuren en materialen goed bij elkaar passen. Jullie kleurthema van de bruiloft kan helemaal terugkomen in het album!

Kleine versies

De kleinere versies van het album zijn een kopie van het grote album. Fijn om aan je ouders te geven, of aan de kinderen. Met de kleinste exemplaren doe je vast jullie getuigen en/of familie en vrienden een groot plezier!

We laten jullie heel graag voorbeelden zien tijdens het kennismakingsgesprek!

voorbeelden luxe trouwalbum

Willen jullie eerst nog meer van onze bruidsfotografie zien?

Wij komen altijd samen een bruiloft fotograferen. Lees hier waarom wij hiervoor kiezen.

Het album is een van de eindproducten van een bruidsreportage. Zijn jullie benieuwd naar meer van onze bruidsfoto’s? Neem dan een kijkje in ons portfolio!