Albums

Het is heerlijk om (korte of lange tijd) na de bruiloft door jullie bruiloftsalbum te kunnen bladeren! We leveren een album bij al onze reportages omdat we vinden dat jullie foto’s op die manier het beste tot hun recht komen. Het zijn jullie herinneringen voor altijd op papier, als een prachtig verhaal van jullie liefde!

We bieden twee verschillende albums, een Foto Album en een Fine Art Book. Het ene album wordt gemaakt van fotopapier, het andere wordt op Fine Art papier gedrukt. In beide albums liggen de bladen vlak en is de naad in het midden nauwelijks zichtbaar. Dit heeft als voordeel dat de foto’s ook over het midden van de pagina getoond kunnen worden. We laten jullie heel graag voorbeelden zien tijdens het kennismakingsgesprek!

Linnen Foto Album

Dit album wordt geleverd met een prachtige houten bewaardoos en heeft een linnen cover.

Album bruidsfotografie Eindhoven

Zijden Foto Album

Dit album heeft een prachtige zijden cover. Tevens bestaat bij dit album de mogelijkheid om een foto uit jullie reportage op de voorkant te laten plaatsen.

Zachte Foto Album

Dit album heeft een heerlijk zachte cover met een prachtige kleur.

Hippe Foto Album

Dit album heeft een stevige gladde cover met een felle kleur.

Eco Fine Art Book

Dit album wordt volledig handgemaakt door een bedrijf dat, net als wij, veel aandacht besteedt aan duurzaamheid. De foto’s worden bij het Fine-Art Book op museumpapier geprint. Dit geeft een zeer scherp resultaat met veel kleurnuances en prachtige zwart-wit foto’s.

Het Fine Art Book wordt geleverd in een katoenen hoes en een doos die gemaakt is van gerecycled materiaal. Ook het album zelf, de kaft en het papier wordt gemaakt van gerecycled materiaal of papier van duurzame bronnen. Als jullie voor een leren uitvoering kiezen, dan is het leer afkomstig van leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid en de ethische behandeling van dieren.

Album bruidsfotografie Eindhoven
Duurzaam trouwalbum met leren kaft

Fine Art Book

Ook in dit album worden de foto’s op museumpapier geprint. De prachtige scherpe kwaliteit is gelijk aan die van het Eco Fine Art Book. Voor de uitvoering van de kaft zijn er talrijke mogelijkheden. We laten ze graag aan jullie zien tijdens het kennismakingsgesprek!

Fine Art trouwalbum met linnen cover