Albums

Het is heerlijk om (korte of lange tijd) na de bruiloft door jullie bruiloftsalbum te kunnen bladeren! Al die mooie herinneringen, samengevoegd tot één verhaal van jullie grote dag. Uiteraard willen we met veel plezier een prachtig album voor jullie laten maken bij één van onze leveranciers.

We bieden twee verschillende albums. Het ene album wordt gemaakt van fotopapier, het andere wordt op Fine Art papier gedrukt. In beide albums liggen de bladen vlak en is de naad in het midden nauwelijks zichtbaar. Dit heeft als voordeel dat de foto’s ook over het midden van de pagina getoond kunnen worden. We laten jullie heel graag voorbeelden zien tijdens het kennismakingsgesprek!

Foto Album

Dit album wordt geleverd met een prachtige houten bewaardoos en heeft een linnen cover. De kleur van de kaft en de embossing kiezen we uiteraard in overleg!

Album bruidsfotografie Eindhoven

Fine Art Book

Dit album wordt volledig handgemaakt door een bedrijf dat, net als wij, veel aandacht besteedt aan duurzaamheid. Het wordt geleverd in een katoenen hoes en een doos die gemaakt is van gerecycled materiaal. Ook het album zelf, de kaft en het papier wordt gemaakt van gerecycled materiaal of papier van duurzame bronnen. Als jullie voor een leren uitvoering kiezen, dan is het leer afkomstig van leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid en de ethische behandeling van dieren.

Album bruidsfotografie Eindhoven