Skip to main content

Over ons

In onze fotografie willen we bijzondere momenten vastleggen waar het leven wordt gevierd, waar mensen samenkomen om van en met elkaar te genieten. In dat ene moment lijkt iedereen met elkaar verbonden.
Om dit in beeld te mogen brengen is een grote eer en een zeer dankbare taak!

Edward & Elke
Bruidsfotograaf Edward Hollander
Dromer – Perfectionist – Ondernemer

Wij hebben elkaar ontmoet in 2011 op een middelbare school. Elke werkte daar als wiskundedocent en Edward kwam net binnen als IT’er.

Elke: “Ik dacht, wat is dat voor een bijzonder exemplaar? Daar moet ik meer over weten. We spraken elkaar een paar keer op school. Enkele weken later heb ik hem, ondernemend als ik ben, gewoon zelf gebeld. En toen ging het vrij snel.”

Edward: “Ik voelde meteen, dit is mijn soulmate. This is the real deal.”

We zijn gaan samenwonen en in 2013 zijn we getrouwd. Omringd door een grote groep lieve mensen, waaronder veel collega’s van onze school.

Na onze eigen bruiloft, konden we het moeilijk loslaten. De energie van een bruiloft is zó mooi. Toch duurde het nog tot 2016 voordat we onze eerste bruiloft samen fotografeerden. In de tussentijd werd onze dochter Noanne geboren.

We zijn allebei begonnen met fotograferen in het analoge tijdperk. We hebben beiden in de doka gewerkt. We waren ook allebei niet echt gewend mensen te fotograferen. Dus in de zomer van 2016 hebben we ons door veel te oefenen voorbereid op die eerste bruiloft.

Het resultaat was zeker niet slecht voor de eerste keer. Maar wat doen we het nu anders dan toen! Haha. Gelukkig ook maar.

Eén van de onderdelen die wij echter al heel snel maximaal op orde hadden, was onze back-upstrategie. Edward heeft dat als IT’er meteen helemaal uitgeplozen.

Gaandeweg ontstond er een taakverdeling binnen onze werkzaamheden en begon ons bedrijf steeds meer vorm aan te nemen. Zelfs zo’n vorm dat Elke in 2018 na 11 jaar stopte met wiskundelessen geven om volledig in ons bedrijf te werken.

Bruidsfotograaf Elke Teurlings
Realist – Perfectionist – Doorzetter

Wist je dat?

  • Elke heeft ook conservatorium piano gestudeerd en 11 jaar als pianodocent gewerkt
  • Elke is daarnaast óók nog afgestudeerd als kunstzinnig therapeut muziek (ja, echt een stuudje hoor…)
  • Edward heeft kunstacademie gestudeerd
  • Edward heeft 7 jaar CKV fotografie gegeven op onze school
  • We wonen in Geldrop bij Eindhoven. Elke is in Eindhoven geboren. Edward komt oorspronkelijk uit Haarlem, maar is een heel sympathieke importbrabander. En hij is ook nog half Spaans! Vandaar ook onze naam Azcona Fotografie. Azcona is de achternaam van Edwards moeder.

Bruiloften fotograferen we altijd samen. Dat is onze kracht. We verdelen de taken, we kennen elkaars sterkte punten. Zo geven we onze bruidsparen het beste resultaat: prachtige spontane en kunstzinnige foto’s van alle mooie momenten van hun dag die ze hun hele leven zullen koesteren.

Beluister hier onze podcast waarin we vertellen waarom we zijn begonnen met bruiloften fotograferen.

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We reageren binnen 24 uur!

Neem contact met ons op!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 28 bruidsparen.

“We waren voor onze bruiloft in september 2021 op zoek naar een fotografen duo en we hadden met Edward en Elke geen betere fotografen kunnen treffen! Lievere mensen kun je zo ongeveer niet treffen en dan maken ze ook nog eens fantastische foto’s. Qua voorbereiding denken ze actief met je mee (heel handig als je bezig bent met de planning van je dag) en op de dag zelf zijn ze gezellig op de achtergrond aanwezig en wisten ze de mooiste momenten ten vangen. We hebben mede dankzij hen een heerlijke dag gehad en hebben nu een prachtig album om de herinneringen af en toe eens op te halen. We waren zo blij met het resultaat dat Elke afgelopen zomer ook de kraamreportage na de geboorte van onze dochter heeft gemaakt. Dikke aanrader dus! 🙂” – Johan & Simone, Budel

Wist je dat?

  • Wij zijn echte huismussen. We houden van thuis rommelen en creatief bezig zijn met fotografie, tekenen, schilderen, knutselen met Noanne
  • Noanne heeft al sinds haar tweede een eigen spiegelreflexcamera. Hiermee heeft zij in 2018 de foto’s van ons samen gemaakt die op deze pagina staan
  • We zijn enorm verslaafd aan chocola. Mocht je ons willen verwennen: Edward houdt van melkchocola, evt. met nootjes; Elke houdt van zo puur mogelijke chocola, 85-92%.
Bruidsfotografen Edward en Elke
Noanne onderzoekt aap
Elke Noanne Edward
Voorlezen aan Noanne

Komen jullie kletsen?

Wil je meer weten? Of heerlijk kletsen over jullie bruiloft? Laat hieronder je gegevens achter. We reageren binnen 24 uur.

onze dochter

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.