Over ons

In onze fotografie willen we bijzondere momenten vastleggen waar het leven wordt gevierd, waar mensen samenkomen om van en met elkaar te genieten. In dat ene moment lijkt iedereen met elkaar verbonden.
Om dit in beeld te mogen brengen is een grote eer en een zeer dankbare taak!

Edward & Elke
Bruidsfotograaf Edward Hollander
Dromer – Perfectionist – Ondernemer

Wij hebben elkaar ontmoet in 2011 op een middelbare school. Elke werkte daar als wiskundedocent en Edward kwam net binnen als IT’er.

Elke: “Ik dacht, wat is dat voor een bijzonder exemplaar? Daar moet ik meer over weten. We spraken elkaar een paar keer op school. Enkele weken later heb ik hem, ondernemend als ik ben, gewoon zelf gebeld. En toen ging het vrij snel.”

Edward: “Ik voelde meteen, dit is mijn soulmate. This is the real deal.”

We zijn gaan samenwonen en in 2013 zijn we getrouwd. Omringd door een grote groep lieve mensen, waaronder veel collega’s van onze school.

Na onze eigen bruiloft, konden we het moeilijk loslaten. De energie van een bruiloft is zó mooi. Toch duurde het nog tot 2016 voordat we onze eerste bruiloft samen fotografeerden. In de tussentijd werd onze dochter Noanne geboren.

We zijn allebei begonnen met fotograferen in het analoge tijdperk. We hebben beiden in de doka gewerkt. We waren ook allebei niet echt gewend mensen te fotograferen. Dus in de zomer van 2016 hebben we ons door veel te oefenen voorbereid op die eerste bruiloft.

Het resultaat was zeker niet slecht voor de eerste keer. Maar wat doen we het nu anders dan toen! Haha. Gelukkig ook maar.

Eén van de onderdelen die wij echter al heel snel maximaal op orde hadden, was onze back-upstrategie. Edward heeft dat als IT’er meteen helemaal uitgeplozen.

Gaandeweg ontstond er een taakverdeling binnen onze werkzaamheden en begon ons bedrijf steeds meer vorm aan te nemen. Zelfs zo’n vorm dat Elke in 2018 na 11 jaar stopte met wiskundelessen geven om volledig in ons bedrijf te werken.

Bruidsfotograaf Elke Teurlings
Realist – Perfectionist – Doorzetter

Wist je dat?

  • Elke heeft ook conservatorium piano gestudeerd en 11 jaar als pianodocent gewerkt
  • Elke is daarnaast óók nog afgestudeerd als kunstzinnig therapeut muziek (ja, echt een stuudje hoor…)
  • Edward heeft kunstacademie gestudeerd
  • Edward heeft 7 jaar CKV fotografie gegeven op onze school
  • We wonen in Geldrop bij Eindhoven. Elke is in Eindhoven geboren. Edward komt oorspronkelijk uit Haarlem, maar is een heel sympathieke importbrabander. En hij is ook nog half Spaans! Vandaar ook onze naam Azcona Fotografie. Azcona is de achternaam van Edwards moeder.

Bruiloften fotograferen we altijd samen. Dat is onze kracht. We verdelen de taken, we kennen elkaars sterkte punten. Zo geven we onze bruidsparen het beste resultaat: prachtige spontane en kunstzinnige foto’s van alle mooie momenten van hun dag die ze hun hele leven zullen koesteren.

Bruidsfotografen Edward en Elke

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Yess! Vertel ons er alles over! Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Kom met ons kletsen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,7 door 22 bruidsparen.

“Geweldig fotografenkoppel! Enthousiast, extreem goed voorbereid, vriendelijk, meedenkend en met oog voor detail.” – Eva & Robert

“Wat een geweldige ervaring! Onze wensen zijn tot in de puntjes vertaald naar een prachtige fotoreportage.” – Angela & Jasper

“Er wordt goed geluisterd en gevraagd naar je wensen. Ze denken actief mee en komen met goede en leuke ideeën.” – Bas & Fernando

“Edward en Elke zijn briljant in het werk dat ze op enthousiaste, betrokken en spontane wijze doen!” – Judith & Patrick

“Wat hebben wij genoten van deze fotografen. Ze hebben ons en onze dag precies vastgelegd zoals wij zijn.” – Ellen & Michiel

“Ze hebben goed door gehad hoe ze onze dag moesten vastleggen, aan de hand van hoe wij zijn en waar we voor staan.” – Jarno & Marieke

Wist je dat?

  • Wij zijn echte huismussen. We houden van thuis rommelen en creatief bezig zijn met fotografie, tekenen, schilderen, knutselen met Noanne
  • Noanne heeft al sinds haar tweede een eigen spiegelreflexcamera. Hiermee heeft zij in 2018 de foto’s van ons samen gemaakt die op deze pagina staan
  • We zijn enorm verslaafd aan chocola. Mocht je ons willen verwennen: Edward houdt van melkchocola, evt. met nootjes; Elke houdt van zo puur mogelijke chocola, 85-92%.
Bruidsfotografen Edward en Elke
Noanne onderzoekt aap
Elke Noanne Edward
Voorlezen aan Noanne

Komen jullie kletsen?

Wil je meer weten? Of heerlijk kletsen over jullie bruiloft? Laat hieronder je gegevens achter. We reageren binnen 24 uur.

onze dochter

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.