Over ons

In onze fotografie willen we bijzondere momenten vastleggen waar het leven wordt gevierd, waar mensen samenkomen om van en met elkaar te genieten. In dat ene moment lijkt iedereen met elkaar verbonden.
Om dit in beeld te mogen brengen is een grote eer en een zeer dankbare taak!

Edward & Elke
Bruidsfotograaf Edward Hollander
Dromer – Perfectionist – Ondernemer

“Ik moet iets voelen bij een beeld.”

Edward heeft zich na de kunstacademie met als specialisme fotografie in Tilburg (2007) voornamelijk gericht op het maken van vrij werk en is inmiddels al geruime tijd actief als kunstenaar en fotograaf. Ook heeft hij 7 jaar het vak CKV fotografie gegeven op een middelbare school. Om up to date te blijven en steeds beter te worden als fotograaf is hij nog altijd bezig met het volgen van diverse workshops en masterclasses.

De meeste kunstzinnige ideeën komen van Edward en hij is altijd op zoek naar het verwezenlijken ervan. Daarnaast zorgt hij voor het technische beheer van de website, ons thuisnetwerk, onze back-upstrategie, het werkstation en administratieve zaken.

Wil je meer lezen over Edward? Lees dan zijn blogpost.

“Waar een wil is, is een weg.”

Elke is een echte duizendpoot. Inmiddels heeft zij de studies conservatorium piano, lerarenopleiding wiskunde en kunstzinnige therapie muziek afgerond. Ze heeft 11 jaar op een middelbare school in Eindhoven als docent wiskunde gewerkt en daarnaast in een pianolespraktijk aan huis. Momenteel is ze fulltime fotograaf en mama.

De techniek van het fotograferen heeft Elke voor een groot deel van haar vader geleerd. Samen hebben ze dan ook flink veel gefotografeerd door de jaren heen. Door het volgen van diverse masterclasses en workshops blijft zij zich ontwikkelen op het gebied van fotografie.

Het klantencontact verloopt via Elke. Verder verzorgt zij de nabewerkingen, de vormgeving van de site en schrijft ze ook de meeste teksten op de site.

Wil je meer lezen over Elke, lees dan haar blogpost.

Bruidsfotograaf Elke Teurlings
Realist – Perfectionist – Doorzetter
Gelukkige papa en mama van Noanne

We genieten enorm van de grote emotionele momenten van het leven. Onze eigen bruiloft in 2013 en de geboorte van onze kleine meid in 2015 zijn wel de hoogtepunten te noemen.

Juist na deze gebeurtenissen is het gevoel om professioneel aan de slag te gaan als bruidsfotograaf steeds sterker geworden. In 2016 maakten we onze eerste reportages met professionele apparatuur en sindsdien kunnen we niet meer zonder.

Echte huismussen

We houden van thuis rommelen en creatief bezig zijn met fotografie, tekenen, schilderen, het verzorgen van ons eigen drukwerk, vilten en uiteraard spelen met Noanne.

We genieten van samen naar een mooie film of serie kijken, vooral als het filmwerk een beetje kunstzinnig is gedaan. Verder houden we van lekker koken (Elke) en dit gezellig samen opeten.

Duurzame ondernemers

We vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met grondstoffen. Onze elektriciteit komt van windenergie en we denken in het huishouden goed na over watergebruik. Al onze brieven en kaarten worden geprint op gerecycled papier en we gebruiken enveloppen van gerecycled materiaal (stevige enveloppen hergebruiken we).

We zijn bezig om dit professioneel in kaart te brengen, zodra we hier meer over weten, zullen we er zeker meer over vertellen op de site!

Heerlijke dochter

Toen onze dochter Noanne 2,5 was, gaven we haar een eigen digitale camera. Met een paar basisinstellingen en soms wat ongevraagd advies van papa of mama, klikt ze er lustig op los. In oktober 2018 maakte ze deze twee prachtige foto’s van ons samen.

Bruidsfotografen Edward en Elke
Bruidsfotografen Edward en Elke
bruidsfotografen edward en elke
bruidsfotografen edward en elke
bruidsfotografen edward en elke

Zin om meer te lezen?

after wedding shoot arcenInformatief
18 november 2019

De after wedding shoot: 5 aspecten belicht

Een after wedding shoot is een fotoshoot die je ná je bruiloft doet, meestal in je bruidskleding. Op een plek naar keuze en op een moment dat goed uitkomt. We…
bruid doet oorbellen inInformatief
29 oktober 2019

Voorbereidingen van je trouwdag: 4 redenen om ze te laten fotograferen

Is het nodig dat de voorbereidingen van je trouwdag vast worden gelegd? Onze bruidsparen hebben tot nu toe gelukkig altijd gedacht van wel. Hierdoor hebben wij al vele ochtenden van…
Trouwen Kasteelhoeve GeldropInformatief
30 september 2019

Trouwen bij de Kasteelhoeve Geldrop

Iets meer dan een week geleden was de Kasteelhoeve Geldrop open voor geïnteresseerde bruidsparen. In heel Nederland openden trouwlocaties hun deuren in het kader van de Open Toptrouwlocatie Route. En…