Skip to main content

Bij ons achter de schermen

Wat moet er nu eigenlijk allemaal gebeuren zodat jullie een te gekke trouwreportage krijgen? Heel graag vertellen we een klein beetje over hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat.

Good to go!

Inpakken dus. Dit doen we de avond voor de bruiloft. En wat wordt er dan zoal ingepakt? Bij de veelgestelde vragen kunnen jullie vinden welke apparatuur we meenemen. Kort samengevat zijn dit minimaal vier volle tassen met:

 • camera’s (vier stuks)
 • lenzen (zeven stuks)
 • flitsers (zes stuks)
 • statieven (acht stuks)
 • een softbox en materiaal om het licht van onze flitsers nog mooier te maken, of te kleuren…
Check onze beschikbaarheid
diamond award bruidsfotografie

De foto-apparatuur moet jaarlijks worden onderhouden en gereinigd. Ook kalibreren we onze lenzen regelmatig zodat jullie foto’s echt scherp worden!

Naast al die camera’s en lenzen gaan er stapels geheugenkaartjes mee. We schieten in back-up modus; in iedere camera zitten twee kaarten en het tweede kaartje is een kopie van het eerste. Stel dat een kaartje het begeeft, dan zijn de waardevolle momenten die we hebben gevangen altijd veilig!

Omdat we ook met flitsers werken, gaan er veel batterijen mee. We werken met oplaadbare batterijen en die moeten dus wel worden opgeladen. Net als de accu’s (en reserve accu’s!) die in onze camera’s gaan. Hiermee beginnen we twee avonden voorafgaand aan de bruiloft.

Wat we óók twee avonden voorafgaand aan de bruiloft doen, is de bruiloft helemaal met elkaar doornemen. De details zijn dan al duidelijk en wij zorgen ervoor dat we precies weten wat jullie wensen zijn. Zo kunnen we ons op de bruiloft zelf helemaal richten op het perfect vastleggen van al jullie mooie momenten.

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Kies voor twee professionele fotografen die jullie trouwdag met de uiterste zorg en precisie vastleggen.

Check onze beschikbaarheid!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 23 bruidsparen.

Selectie en nabewerking

Wanneer we ’s avonds laat na een bruiloft thuiskomen, is het eerste dat we doen: kaartjes kopiëren naar ons systeem. En natuurlijk zorgen we ook daar weer voor back-ups. Hierna gaan we op zoek naar een paar mooie momenten om zo snel mogelijk met jullie te delen!

We schreven het al ergens anders, maar we maken echt heel veel foto’s tijdens een bruiloft. De selectie is een proces op zich! Daar nemen we echt de tijd voor en we houden hierbij ook direct rekening met jullie wensen. We zijn op zoek naar het verhaal van jullie bruiloft en willen dit zo krachtig mogelijk laten zien.

Nabewerking houdt bij ons onder andere in dat we bij iedere foto kijken of de uitsnede goed is en dat hij mooi recht staat. Verder kijken we of de witbalans en belichting klopt en of er nog andere, kleine aanpassingen nodig zijn. Soms zetten we een foto om in zwart-wit omdat die dan beter tot zijn recht komt.

bruidsfotograaf Elke
Edward en Elke aan het werk

Scholing

We vinden het ontzettend belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. We zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen en trends op het gebied van fotografie door veel online te lezen en te kijken bij collega’s in binnen- en buitenland. Uiteraard kunnen we steeds betere foto’s maken door het gebruik van nieuwe technieken en apparatuur.

Tot slot volgen we door het jaar heen diverse online en offline seminars over bruidsfotografie. Ook nemen we deel aan zeer intensieve en kostbare mentoring trajecten en workshops.

Website, social media en podcast

Grote kans dat je op deze pagina bent gekomen via een andere pagina op onze website. Of via een post op een van onze social media kanalen. We besteden veel tijd, zorg en aandacht aan de website, onze social media kanalen en podcast. Met de blogs en podcast met tips voor onze bruidsparen willen we jullie ook echt helpen en inspireren. Via onze social media willen we heel graag aan iedereen laten weten hoe mooi, speciaal, gek, ontroerend en kunstzinnig bruiloften kunnen zijn.

Beluister een fragment van onze live – met video – opgenomen aflevering van onze podcast Echtgenoten. Deze aflevering gaat over onze verhalen, blunders en tips rondom trouwvervoer. In bovenstaand fragment hoor je ons vertellen over de foto met de startkabels.

Check onze beschikbaarheid

Zijn jullie enthousiast geworden na het lezen van deze pagina en het bekijken van onze trouwfoto’s? Neem hieronder contact met ons op om te horen of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. Voor de laatste drie maanden van 2022 hebben we nog enkele plekjes. De zomermaanden van 2023 raken snel volgeboekt, dus check gauw jullie trouwdatum!

Laat hieronder je gegevens achter, dan laten we binnen 24 uur weten of we nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft!

Jullie e-mailadres is bij ons in goede handen, zie ons privacystatement.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Mirunas Cakes Kasteelhoeve Geldrop

  Kom gezellig kennismaken! We zorgen altijd voor iets lekkers 🙂