Skip to main content

Loveshoot

Wat is een loveshoot?

Een loveshoot is twee tot drie uur gezellig samenzijn terwijl er toevallig ook nog foto’s worden gemaakt. Dat is in één zin hoe wij een loveshoot willen laten zijn.

Waarom zou je een loveshoot doen?

In de eerste plaats is het natuurlijk super leuk om mooie foto’s van jullie samen te hebben! Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op de save the date kaarten of jullie uitnodigingen. Ook kun je de aankleding van de bruiloft personaliseren met de foto’s van deze fotoshoot. Zo hadden Carlijn & Erwin bijvoorbeeld foto’s van hun loveshoot op hun bedankjes en ook als taarttopper. En Pim & Janneke hebben een foto gebruikt in hun lijst voor Polaroidfoto’s van de gasten. Hun loveshoot was bij Kasteel Groot Buggenum, een prachtige trouwlocatie!

Er is nog een reden om een loveshoot te doen. Het is namelijk fijn om alvast te wennen dat er foto’s van je worden gemaakt. Misschien vind je het eng of vervelend om op de foto te gaan. Onze bruidsparen die een loveshoot hebben gedaan, geven aan dat ze daardoor veel zekerder waren tijdens de bruiloft.

Ten slotte is het een heerlijk momentje met z’n tweeën, waarop je even helemaal tot elkaar kunt komen. Een korte pauze van alle bruiloftsvoorbereidingen. En ook als je helemaal geen bruiloft aan het plannen bent, maar gewoon leuke foto’s van jullie tweeën wilt, is het fijn om dit moment samen te delen.

Op deze pagina vind je onze blogs over de loveshoots die we hebben mogen maken.

“Twee betrokken mensen met een enorm inlevingsvermogen en een scherpe blik.”

Inge + Bert-JanEindhoven
silhouet loveshoot zonsondergang

Ontspannen foto’s tijdens een loveshoot

Eindelijk mooie foto’s van jullie samen!

Wordt het bij jullie ook eens tijd om mooie foto’s van jullie als stel te laten maken? Dit hoeft absoluut niet ongemakkelijk of saai te zijn!

  • Twee professionele bruidsfotografen
  • Een goede sfeer en gerichte aanwijzingen, zonder stijf poseren
  • Goed weergarantie: de loveshoot gaat buiten alleen door bij geschikt weer
Neem contact met ons op

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 23 bruidsparen.

Hoe pakken jullie deze fotoshoot aan?

Twee bruidsfotografen

Om te beginnen: ook de loveshoot fotograferen we samen. Zo wennen jullie ook echt alvast aan ons als team. Je leest op deze pagina waarom we altijd samen een bruiloft fotograferen.

Twee data

Voor een loveshoot plannen we meestal twee data. De tweede datum gebruiken we namelijk als het op de eerste datum slecht weer zou zijn. Tenzij we de fotoshoot binnen doen, daarover later meer. Met Jon & Cindy hadden we deze tweede datum bijvoorbeeld nodig omdat we met hen heel graag een zonsondergang wilden fotograferen. Dan moet die wel zichtbaar zijn…

Loveshoot in de natuur

Veel bruidsparen vinden het geweldig om foto’s in de natuur te maken. De kleuren van de blaadjes zijn vaak prachtig en dat zie je zeker terug op de foto’s.

Een mooie wandeling in een park, het bos, over de heide of aan het strand vormt een perfect decor voor romantische foto’s van jullie samen.

En dan hebben we het nog niet over het licht gehad! Als het lukt om de loveshoot rond zonsondergang te doen, en het weer werkt mee, zorgt het licht voor een heel bijzondere sfeer in de foto’s. Voordat de zon ondergaat, is het licht onder andere wat warmer van kleur. Doordat de zon laag hangt, kunnen we ook mooie foto’s in tegenlicht maken.

Loveshoot op een industriële locatie

Met Erika & Aswin zijn we naar een industriële locatie gegaan, de Koekbouw in Veghel. Het voordeel van een binnenlocatie is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Daarnaast kun je met een industriële locatie echt gaan voor strakke en stoere foto’s. We hebben ook ervaring met het creatief gebruiken van flitsers, wat vooral binnen interessant kan zijn.

Poseren tijdens een loveshoot

We ontmoeten veel bruidsparen die opzien tegen het poseren. Met onze aanpak wordt het zeker weten gezellig! We nemen de tijd om jullie op je gemak te stellen. We stellen wat vragen om de sfeer erin te brengen en ondertussen gaan we op zoek naar de mooiste plekjes. Het gaat er vooral om dat jullie met elkaar bezig zijn tijdens de loveshoot, want de momenten tussen jullie vormen dierbare herinneringen.

Ontspannen foto’s tijdens een loveshoot

Eindelijk mooie foto’s van jullie samen!

Wordt het bij jullie ook eens tijd om mooie foto’s van jullie als stel te laten maken? Dit hoeft absoluut niet ongemakkelijk of saai te zijn!

  • Twee professionele bruidsfotografen
  • Een goede sfeer en gerichte aanwijzingen, zonder stijf poseren
  • Goed weergarantie: de loveshoot gaat buiten alleen door bij geschikt weer
Neem contact met ons op

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 23 bruidsparen.

Wat voor kleding moeten we dragen?

Dat ligt helemaal aan wat jullie mooi vinden. Uiteraard is het fijn als jullie kleding een beetje bij elkaar past. Maar het allerbelangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen. Voel je vrij om een extra setje mee te nemen, als dat voor jullie goed voelt. Als we dan één tip mogen geven, kleding met grote letters of merken zouden we niet aanraden. De letters kunnen namelijk afleiden van waar het eigenlijk om gaat: de liefde tussen jullie!

Fotoshoot van je verloving

Ga je haar (of hem) ten huwelijk vragen? Hoe tof is het om foto’s te hebben van dit speciale moment? Zo kun je het met iedereen delen! Geef je vriendin (of vriend) een loveshoot en betrek ons in je plannen.

Zoals Rafael deed voor zijn vriendin Verónica. De fotoshoot was al gepland en Rafael had geregeld dat dit ook het moment zou zijn waarop hij zijn vriendin ten huwelijk ging vragen. Hoe romantisch!

Uiteraard doen wij alsof er niets aan de hand is! Wel is het fijn als we (in het geheim natuurlijk) met jou kunnen doorspreken wat je precieze plannen zijn zodat we wel op het juiste moment op de juiste plek staan.

Ennn, ben je gevraagd? Lees dan deze blog boordevol tips bij het plannen van je bruiloft.

loveshoot silhouet award

After wedding fotoshoot

Waarom zou je op je trouwdag (veel) tijd uittrekken voor een fotoshoot als het ook naderhand kan?

Het kan lastig zijn om op jullie trouwdag tijd in te ruimen om samen foto’s te maken. Veel bruidsparen doen dit na de first look, voorafgaand aan de ceremonie. Maar er zijn ook bruidsparen die elkaar pas bij aanvang van de ceremonie zien.

We begrijpen helemaal dat jullie zo lang mogelijk bij jullie gasten willen zijn! Vaak doen we daarom maar een heel korte shoot op de trouwdag, of helemaal geen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om je bruidskleding nog een keer aan te trekken en op een later, rustiger moment een fotoshoot te doen. Dan hebben we alle tijd. Je haren en make-up zitten wel anders, maar die kun je voor de gelegenheid natuurlijk nog eens heel mooi laten maken.

Een laatste reden om een after wedding shoot te doen kan zijn dat je op een specifieke locatie foto’s wilt maken. En dat die locatie op jullie trouwdag niet open is, of te ver van jullie trouwlocatie af ligt.

diamond award bruidsfotografie
Loveshoot Heide Eindhoven Golden Hour

Na de loveshoot

Na de loveshoot gaan wij aan de slag met de selectie en bewerking van de foto’s. Jullie ontvangen de foto’s binnen drie weken.

Maatwerk album

We maken als jullie willen een prachtig maatwerk album met de foto’s van de loveshoot. Afgedrukt komen de foto’s het beste tot hun recht.

Mooie afdrukken

We kunnen jullie foto’s op Fine Art papier afdrukken. Ze hebben dan dezelfde mooie kwaliteit als het album; scherpe foto’s met prachtige kleuren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Loveshoot prijzen

Willen jullie een loveshoot? Of wil je je partner ermee verrassen? Of misschien ben je een aanzoek aan het plannen en wil je er foto’s van? Een loveshoot kost 800 euro en wordt meestal geboekt in combinatie met onze bruidsfotografie.

Meer weten over de mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op!

loveshoot award

    Maak een keuze *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.