Bruidsfotografie door twee fotografen

Altijd twee bruidsfotografen op jullie bruiloft

Wat is nu eigenlijk het voordeel van bruidsfotografie door twee fotografen?

We kunnen fysiek op twee verschillende plekken zijn

Doordat we ons kunnen opsplitsen, kunnen we bijvoorbeeld zowel de voorbereidingen van de bruid vastleggen als die van de bruidegom. Ook tijdens de bruiloft zelf kunnen we fysiek op twee plaatsen tegelijk zijn waardoor we meer in beeld kunnen brengen. Zo kan één van ons bij aanvang van de ceremonie al bij de bruidegom staan, terwijl de ander nog bij de bruid blijft om nog net die ene knuffel vast te leggen. Ook kunnen we vanuit verschillende standpunten tegelijk fotograferen: een openingsdans van bovenaf én vanaf de dansvloer bijvoorbeeld.

Twee bruidsfotografen zien meer

Natuurlijk fotograferen we ook meer. Meer gasten en meer momenten. Bruidsfotografie is altijd een keuze: als je het ene moment vastlegt, heb je het andere niet. Met z’n tweeën kunnen we dit verdelen. Dit geeft ons ook meer creatieve vrijheid. Eén van ons zorgt dat de registratie van de dag doorgaat, terwijl de ander een creatief beeld kan maken.

We kijken anders

Over creativiteit gesproken: we hebben allebei een eigen manier van kijken. Edward houdt bijvoorbeeld van onbewaakte momentjes van de gasten die hij ongemerkt fotografeert. Wil je meer lezen over Edward? Bekijk zijn blog! Elke maakt graag foto’s waarin meer context en verhaal zichtbaar is. Hier kun je meer over haar lezen.

We zijn een echt team

We zijn twee volwaardige bruidsfotografen, een goed op elkaar ingespeeld team. Over sommige dingen maken we afspraken, voor andere dingen hebben we gebaren en we houden oogcontact met elkaar. Op die manier hoeven we niet te overleggen tijdens de ceremonie. Daarnaast kunnen we anticiperen op wat de ander wil doen. Ook weten we waar de een beter is dan de ander. Zo kan Elke jullie het beste op je gemak stellen tijdens de shoot en maakt Edward daar dan een super-romantisch plaatje van.

Tot slot zijn we allebei heel relaxed en vrolijk; we mixen graag met jullie gasten zodat iedereen ontspannen op de foto’s staat. Wil je ons beter leren kennen, neem dan een kijkje op de pagina over ons!

Edward en Elke aan het werk

Edward en Elke zijn briljant in het werk dat ze op enthousiaste, betrokken en spontane wijze doen! Ze maken op een ongedwongen en informele wijze kennis, vragen heel geïnteresseerd naar wat je graag wilt en ook voor de grote dag is er genoeg afstemming!

Ze hebben een heel rustige en sympathieke passionele uitstraling en werkwijze wat ons betreft. Ook onze gasten waren helemaal onder de indruk van de mooie foto’s! Ze werken ongemerkt waarbij ze in hun creativiteit veel verschillende invalshoeken weten te vinden, ook bij een winterbruiloft zoals de onze :-)!

Judith en Patrick, Budel
Bruidsfotografie door twee fotografen
Bruidsfotografie door twee fotografen
Kinderen op je bruiloft

Benieuwd naar voorbeelden van bruidsfotografie door twee fotografen? Je vindt er hieronder een paar!

Bruidsfotografie KerkradeBruiloften
4 mei 2019

Bruiloft in Kerkrade: Liselotte + Wim

De bruiloft van Liselotte en Wim was een sprookje. Twee lieve mensen, een warme familie en grote vriendengroep. Wat een enorme eer was het om op hun speciale dag foto’s…
paviljoen de witteBruiloften
18 maart 2019

Bruiloft in Scheveningen: Dayenne + Johan

Of we nog beschikbaar waren om een bruiloft in Scheveningen te fotograferen. Dat was een paar maanden voor de bruiloft van Dayenne en Johan de vraag die we van twee…
winterbruiloft in brabantBruiloften
24 februari 2019

Winterbruiloft van Judith + Patrick

De winterbruiloft van Judith en Patrick was in geen enkel opzicht een koude dag. Nou vooruit, de temperatuur. Maar die heeft dit heerlijke bruidspaar er niet van weerhouden om op…

Iedere bruiloft is anders! We vinden het heel leuk om te horen wat de plannen voor jullie dag zijn. Stuur ons gerust een mailtje als jullie vragen hebben, bel ons of vul het contactformulier in.