Bruidsfotografie door twee fotografen

Willen jullie mooie foto’s van jullie bruiloft?

Foto’s waar je nog heel lang van kunt genieten?

Met herinneringen die je de rest van je leven zult koesteren?

Van jullie in jullie prachtige kleding en de met zorg uitgekozen en versierde locatie?

En van momenten waarvan je niet eens wist dat ze plaats hebben gevonden op je bruiloft?

Door twee lieve bruidsfotografen?

Dan zijn jullie hier op de goede plek!

Bruidsfotografie door twee fotografen

Edward en Elke zijn briljant in het werk dat ze op enthousiaste, betrokken en spontane wijze doen! Ze maken op een ongedwongen en informele wijze kennis, vragen heel geïnteresseerd naar wat je graag wilt en ook voor de grote dag is er genoeg afstemming!

Ze hebben een heel rustige en sympathieke passionele uitstraling en werkwijze wat ons betreft. Ook onze gasten waren helemaal onder de indruk van de mooie foto’s! Ze werken ongemerkt waarbij ze in hun creativiteit veel verschillende invalshoeken weten te vinden, ook bij een winterbruiloft zoals de onze :-)!

Judith en Patrick, Budel
Bruidsfotografie door twee fotografen
Bruidsfotografie door twee fotografen
BruidVoorbereidingen van de bruidsfotografie

10 redenen om te kiezen voor een professionele bruidsfotograaf (of twee!)

  1. Je kunt de foto’s van zo’n belangrijke dag niet overdoen; het is het enige dat je overhoudt.
  2. We zorgen voor goede back-ups, thuis, maar ook op de bruiloft zelf. In apparatuur, in het wegschrijven van de foto’s tijdens de bruiloft en in het opslaan en bewaren van de foto’s.
  3. Als professionele fotograaf investeren wij in scholing en zeer goede apparatuur. Ook volgen we workshops en seminars over bruidsfotografie, bijvoorbeeld bij The Masters of Wedding Photograpy en Fearless Photographers. Tot slot zijn wij lid van diverse netwerken om onze kennis op peil te houden.
  4. We hebben een groot aantal bruiloften gefotografeerd en we weten waar we op moeten letten. In gesprek met jullie luisteren we goed naar jullie wensen en voorkeuren zodat we daar op de dag zelf rekening mee houden.
  5. Alle afspraken worden op papier gezet zodat jullie niet ineens op jullie bruiloft zonder fotograaf zitten.
  6. We zitten in een professioneel netwerk van bruidsfotografen waar we op kunnen terugvallen als er onverhoopt vervanging nodig is.
  7. Zijn er moeilijke lichtomstandigheden? Met onze ervaring in het fotograferen onder verschillende uitdagende lichtomstandigheden vinden we hiervoor altijd een oplossing!
  8. We weten en zien hoe we de foto’s moeten maken zodat jullie er op jullie mooist uitzien. Ook zorgen we ervoor dat jullie je op je gemak voelen.
  9. Kleine dingen die er op het eerste gezicht niet belangrijk uitzien, worden door ons opgemerkt. Ze zullen door de jaren heen belangrijker worden en dan ben je blij dat ze in beeld zijn gebracht. (Trust us.)
  10. We respecteren jullie privacy; zie hiervoor onze privacyverklaring.
Bruidsfotografie door twee fotografen
Bruidsfotografie door twee fotografen
Kinderen op je bruiloft

We hebben een journalistieke benadering

We willen het verhaal van jullie dag vertellen zoals hij echt was. Je wilt immers terug in de tijd gaan als je de foto’s ziet. Je wilt je herinneren hoe je je voelde op die dag, niet wat de fotograaf zei dat je moest doen.

Houden jullie niet van geposeerde foto’s?

Het geeft niets als je het niet fijn vindt om te poseren; het grootste gedeelte van de dag heb je niet eens in de gaten dat we er zijn! En tijdens de shoot zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat de foto’s laten zien hoe jullie echt waren. De weinige aanwijzingen die we geven zijn bedoeld om jullie te laten bewegen zoals het bij jullie past.

We mengen ons tussen jullie gasten

Tussen jullie gasten zijn we super gezellig waardoor zij zich ook snel op hun gemak zullen voelen en ‘vergeten’ dat we er zijn. We sturen jullie gasten niet aan. Hierdoor zien ze er het mooist uit; een echte, oprechte lach is prachtig en reken maar dat er veel gelachen wordt op jullie bruiloft!

Unieke bruidsfoto’s

Door onze journalistieke werkwijze staan we continu open voor wat er gebeurt en zijn de foto’s uniek, fris en dynamisch. Je zult op de foto’s ook momenten terugzien waar je zelf niet eens bij was.

Bruidsfotografie door twee fotografen
Voorbereidingen van de bruid
Bruidsfotografie door twee fotografen

Altijd twee bruidsfotografen op jullie bruiloft

Doordat we ons kunnen opsplitsen, kunnen we bijvoorbeeld zowel de voorbereidingen van de bruid vastleggen als die van de bruidegom. Ook tijdens de bruiloft zelf kunnen we fysiek op twee plaatsen tegelijk zijn waardoor we meer in beeld kunnen brengen. Zo kan één van ons bij aanvang van de ceremonie al bij de bruidegom staan, terwijl de ander nog bij de bruid blijft om nog net die ene knuffel vast te leggen. Ook kunnen we vanuit verschillende standpunten tegelijk fotograferen: een openingsdans van bovenaf én vanaf de dansvloer bijvoorbeeld.

We zien meer

Natuurlijk fotograferen we ook meer. Meer gasten en meer momenten. Bruidsfotografie is altijd een keuze: als je het ene moment vastlegt, heb je het andere niet. Met z’n tweeën kunnen we dit verdelen. Dit geeft ons ook meer creatieve vrijheid. Eén van ons zorgt dat de registratie van de dag doorgaat, terwijl de ander een creatief beeld kan maken.

We kijken anders

Over creativiteit gesproken: we hebben allebei een eigen manier van kijken. Edward houdt bijvoorbeeld van onbewaakte momentjes van de gasten die hij ongemerkt fotografeert. Wil je meer lezen over Edward? Bekijk zijn blog! Elke maakt graag foto’s waarin meer context en verhaal zichtbaar is. Hier kun je meer over haar lezen.

We zijn een echt team

We zijn twee volwaardige bruidsfotografen, een goed op elkaar ingespeeld team. Over sommige dingen maken we afspraken, voor andere dingen hebben we gebaren en we houden oogcontact met elkaar. Op die manier hoeven we niet te overleggen tijdens de ceremonie. Daarnaast kunnen we anticiperen op wat de ander wil doen. Ook weten we waar de een beter is dan de ander. Zo kan Elke jullie het beste op je gemak stellen tijdens de shoot en maakt Edward daar dan een super-romantisch plaatje van.

Tot slot zijn we allebei heel relaxed en vrolijk; we mixen graag met jullie gasten zodat iedereen ontspannen op de foto’s staat. Wil je ons beter leren kennen, neem dan een kijkje op de pagina over ons!

Edward + Elke

Blij is niet echt het juiste woord. Jullie hebben ons het mooiste cadeau gegeven van heel de bruiloft.

Linda en Paul, Geldrop

Benieuwd naar voorbeelden van onze bruidsfotografie? Je vindt er hieronder een paar!

paviljoen de witte Bruiloften
18 maart 2019

Bruiloft in Scheveningen: Dayenne + Johan

Of we nog beschikbaar waren om een bruiloft in Scheveningen te fotograferen. Dat was een paar maanden voor de bruiloft van Dayenne en Johan de vraag die we van twee…
Bruidsreportage Piet Hein Eek Bruiloften
5 februari 2019

Bruiloft in Eindhoven, Son en Best: Carlijn + Erwin

We mochten Carlijn en Erwin al eens eerder fotograferen tijdens hun loveshoot, zie deze link. Vandaag was het dan eindelijk zo ver! De bruiloft! (meer…)
Bruidsfotograaf Utrecht Bunnik Bruiloften
28 januari 2019

Bruidsfotograaf Utrecht: de bruiloft van Merel + Bas

De bruiloft van Merel en Bas was in meerdere opzichten een warme dag. Het was het vieren van de liefde tussen hen samen en van de liefde voor hun twee…

Iedere bruiloft is anders! We vinden het heel leuk om te horen wat de plannen voor jullie dag zijn. Stuur ons gerust een mailtje als jullie vragen hebben, bel ons of vul het contactformulier in.