Onze werkwijze op jullie trouwdag

Voorbereidingen in de ochtend

En dan is hij daar, de dag waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd…

We beginnen met het vastleggen van het aankleden. Juist tijdens de voorbereidingen ontstaan mooie beelden door de concentratie en verwachtingsvolle spanning die er hangt.

Edward blijft bijna altijd bij de bruidegom en Elke fotografeert de bruid. Dit is een van de voordelen van het hebben van twee bruidsfotografen. Er zijn er meer! Je leest er alles over op deze pagina. We gaan uiteraard graag mee naar de kapper als dat bij jullie voorbereidingen van de dag hoort!

Ook het fotograferen van details van jullie kleding en ringen doen we aan het begin van de dag.

Hier vind je 5 tips voor mooie foto's van je voorbereidingen.
bruidsfotograaf voorbereidingen
 
 
 
 
 

De First Look

Oftewel: het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien! Bij de meeste bruiloften die we hebben gefotografeerd, gebeurt dit wanneer de bruidegom de bruid ophaalt. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om elkaar pas te zien op het moment dat de bruid naar binnenkomt bij de ceremonie. In deze blog zie je een bruidspaar dat hiervoor heeft gekozen.

Maar zoals gezegd, meestal komt de bruidegom de bruid ophalen. Wij spreken altijd vooraf door hoe we gaan staan zodat we dit moment zo mooi mogelijk in beeld kunnen brengen. Voor jullie geldt: wees jezelf! We weten zeker dat dit gaat lukken, want inmiddels zijn we al even aanwezig en hebben jullie ons geklik al lang niet meer door. Jullie kunnen helemaal opgaan in de first look!

 
 
 
 
 

Shoot

Meestal volgt hierna een shoot, maar je kunt die ook later op de dag plannen. We raden zeker aan een shoot op jullie bruiloft te doen, op de eerste plaats omdat dat een moment is waarop je even helemaal samen bent. En dit is echt de kans om in je prachtige kleding, met je prachtige haar en make-up perfect samen op de foto te gaan! Je kunt elkaar rustig diep in de ogen kijken voordat alle emoties echt losbarsten. Of als de ceremonie al geweest is, kun je even tot elkaar komen. Misschien maken jullie een kleine wandeling. Wij zijn erbij en leggen het vast. Soms zullen we wel wat aanwijzingen geven en ook als jullie nog bijzondere wensen hebben, horen we dat graag, maar we proberen het zo natuurlijk mogelijk te houden.

Natuurlijk kun je de shoot ook los plannen! Het is ook leuk om voorafgaand aan de bruiloft een fotoreportage te laten maken, dit noemen we een loveshoot. Of jullie plannen juist na de bruiloft nog een moment om ruim de tijd te kunnen nemen op een perfecte plek foto’s van jullie samen te nemen!

 
 
 
 
 
 

De ceremonie

Tijdens de ceremonie leggen we vast wat er gebeurt, ieder vanuit een eigen perspectief. Tijdens de kus bijvoorbeeld, kan een van ons jullie twee fotograferen terwijl de ander de reacties van jullie vrienden en familie vastlegt. We doen dit uiteraard zo geruisloos mogelijk!

bruidsfotografie kerkelijk huwelijk
 
 
 
 
 

Foto’s van de receptie en het diner

We maken zeker ook graag foto’s tijdens de receptie en het diner. Het is juist tijdens deze momenten dat er gekke, onverwachte en dierbare dingen gebeuren. Vrolijke felicitaties, een gevoelige speech, kinderen die lekker aan het spelen zijn, die ene blik van je partner… We zorgen ervoor dat de beelden deel zullen uitmaken van het verhaal van jullie bruiloft!

 
 
 
 
 
 

Foto’s op je trouwfeest

We vinden het te gek om tijdens jullie huwelijksfeest foto’s te maken. Uiteraard leggen we jullie openingsdans mooi vast, maar als het aan ons ligt stoppen we daar niet! We zijn zeer goed op elkaar ingespeeld om ook tijdens het feest gave foto’s te maken. Dus laat dat dak er maar af gaan, wij gaan met jullie op in het feestgedruis en leggen dit op een krachtige manier vast.

bruidsfotograaf trouwfeest
 
 
 
 
 
 

Creatieve bruidsfotografie

We zijn altijd op zoek naar uitdagingen en manieren om de schoonheid en emotie van de dag nog mooier vast te leggen. Een van de manieren om dit te doen is een creatief beeld maken. Uiteraard doen we dit gedurende de hele dag, maar het is ook leuk om een beeld te maken waar net iets meer werk voor nodig is. Als jullie hier ook voor in zijn, doen we dit ook heel graag voor jullie! We testen het idee eerst uitgebreid en daarna komen we jullie even kort lenen. Echt heel kort, maximaal 5 minuten, zodat jullie daarna weer heerlijk verder kunnen feesten!

 
 
 
 
 
 
 

Check hier snel onze beschikbaarheid

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.