Onze werkwijze

Onze fotografie is puur en echt, we fotograferen dat wat er is. We maken de beelden die het verhaal vertellen van jullie bruiloft, gezien vanuit verschillende standpunten. We werken altijd op locatie, bij jullie thuis, tijdens de ceremonie, het feest, of tijdens de shoot.

In de voorbereidingen vinden we het leuk om te horen wat jullie wensen zijn. In het eerste gesprek leren we jullie al een beetje kennen en we vinden het fijn om als de bruiloft dichterbij komt nogmaals contact te hebben om te horen wat jullie laatste plannen zijn. Je mag ons ook altijd mailen met vragen; we denken graag met jullie mee!

Als jullie ook een loveshoot willen, zien we elkaar al eerder op een mooie locatie. Zo leren we elkaar wat beter kennen en hebben jullie alvast een voorproefje van hoe het op de bruiloft kan gaan. Daarnaast hebben jullie meteen foto’s van jullie als koppel die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de save the date kaart.

Bruiloft Collse Hoeve Nuenen Eindhoven
Bruiloft Kasteel Groot Buggenum

We willen jullie zo min mogelijk laten poseren, zelfs niet tijdens de shoot. Dat wil niet zeggen dat we helemaal geen aanwijzingen geven, maar we proberen dit ook puur te houden. Je kunt meer lezen over de shoot op de pagina ‘Jullie trouwdag’.

Verder zijn we tijdens de dag zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig; we zijn er wel, maar het gaat er voor ons om dat jullie ongestoord kunnen opgaan in jullie prachtige bruiloft!

Bruidsfotografie Kasteel Geldrop
Zwart wit analoge bruidsfotografie
Familiefotografie Eindhoven