Skip to main content
Bruidsfoto Award 2020

Deze foto van bruid Carlijn met haar vader heeft een eervolle vermelding gekregen bij de Bruidsfoto Award 2020. Dit is een Nederlandse fotografiewedstrijd waarbij fotografen hun werk in verschillende categorieën kunnen insturen. Dit jaar waren er meer dan 1250 inzendingen. We zijn dankbaar voor deze eervolle vermelding, dit is namelijk een foto met een verhaal. Lees hieronder meer!

In verband met een uitgebreid ziektebeeld verblijft de vader van Carlijn al enkele jaren in een verzorgingshuis. Dankzij goede begeleiding tijdens de bruiloft, was het voor hem mogelijk om aanwezig te zijn op deze bijzondere dag. De foto is gemaakt net na het diner, na twee toetjes. Heerlijk! We zijn zo blij dat we dit moment op deze manier konden vastleggen.

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat je dierbaren op je bruiloft kunnen zijn. We mogen dankbaar zijn voor al deze mooie momenten!

“Wat was het fijn om papa op deze mooie dag zo te zien genieten. De pretoogjes en enorme lach, vastgelegd op deze foto, geeft zijn gevoel perfect weer. Dit moment koester ik!”

Carlijnbruid

Jullie bruiloft vastgelegd zoals hij echt was

Voor ons is deze eervolle vermelding van de Bruidsfoto Award 2020 extra bijzonder omdat we juist deze momenten zo belangrijk vinden om in beeld te brengen. Het is onze missie om jullie bruiloft vast te leggen zoals hij écht was! Jullie lach, jullie tranen van geluk, de liefste mensen om jullie heen… Wij zorgen ervoor dat alles prachtig op de foto komt te staan. En een beetje meer…Wil je meer van onze trouwfoto’s bekijken? Bekijk het filmpje met onze favoriete bruidsfoto’s uit 2019.

Op deze pagina lees je meer over onze bruidsfotografie.

Trouwen in 2020 of 2021

Gaan jullie trouwen in 2020 of 2021 en zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem contact met ons op! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal en vinden het geweldig om met jullie mee te denken over jullie bruiloft. De zomermaanden zijn snel volgeboekt, dus wacht niet te lang met contact opnemen.

Twee awardwinnende bruidsfotografen op je bruiloft

Op jullie trouwdag brengen wij jullie bijzondere momenten samen vanuit verschillende standpunten in beeld. We vullen elkaar aan in de manier waarop we kijken en we kunnen op twee plaatsen tegelijk zijn. We hebben met onze authentieke én artistieke foto’s al meerdere awards gewonnen. Wil je meer weten over waarom we altijd samen komen fotograferen? Lees dan deze pagina.