Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf! Super leuk! Op deze pagina vertellen we jullie alles over onze bruidsfotografie. We zijn beschikbaar in heel Nederland om jullie trouwdag in beeld te brengen!

Onze kleurenfoto’s zijn kleurrijk en helder. Onze zwart-witfoto’s zijn echt zwart-wit. De momenten die we in beeld willen brengen zijn puur en vrolijk, net als wij!

Bekijk hieronder het filmpje met onze favorieten van 2019!

Een beetje meer over onze bruidsfotografie

We willen het verhaal van jullie trouwdag vertellen zoals hij echt was. Je wilt terug in de tijd gaan als je de bruidsfoto’s ziet. Je wilt je herinneren hoe je je voelde op die dag, niet wat de fotograaf zei dat je moest doen.

In de voorbereidingen vinden we het leuk om te horen wat jullie wensen zijn. In het eerste gesprek leren we jullie al een beetje kennen en we vinden het fijn om als de bruiloft dichterbij komt nogmaals contact te hebben om te horen wat jullie laatste plannen zijn. Je mag ons ook altijd mailen met vragen; we denken graag met jullie mee en vertellen jullie graag meer over onze werkwijze.

Trouwfoto’s zonder poseren

We hebben een journalistieke werkwijze. Dit houdt in dat we zo min mogelijk aanwijzingen geven, behalve tijdens de shoot. Dit betekent echter niet dat we ‘een vlieg op de muur zijn’. We komen dichtbij! Als het goed is, ben je daar na de ochtend wel aan gewend 😉

Bruidsfotografie in de auto
Bruidsfotografie bij de first look

Bruidsfotografen tussen jullie gasten

We proberen ons goed te mengen tussen jullie gasten zodat ook zij naturel op de foto’s staan. We maken wel contact met hen, maar zullen hen niet aansturen. Mensen moeten ook zeker niet gaan poseren, daar is tijdens de groepsfoto’s gelegenheid voor.

Trouwfoto’s maken

Meestal is er na de first look of na de ceremonie tijd ingepland om bruidsfoto’s te maken van jullie samen. Tijdens de shoot geven we juist wel aanwijzingen. Bijna niemand is gewend om model te staan en het kan een beetje ongemakkelijk voelen. Het is onze taak om jullie zo ontspannen mogelijk op een mooie plek neer te zetten. We hebben een paar minuten nodig om die plek te vinden en om het licht te testen.

We proberen de aanwijzingen te beperken tot het maken van sfeer en niet hoe je bijvoorbeeld je handen exact moet houden. Bij een silhouet komt het wat nauwer; wanneer we zo’n foto maken, zullen we iets meer sturing geven.

feestfoto's van je bruiloft

Bruidsfotografie awards

Onze deelname aan wedstrijden betekent voor ons dat we scherp blijven op kunstzinnige beelden, authenticiteit en schoonheid. Het daagt ons nog meer uit om de beste trouwfoto’s te maken van jullie prachtige bruiloft!

Trouwfotografie bij een kerkelijk huwelijk

We hebben de eer gehad al een groot aantal kerkelijke huwelijken te mogen fotograferen. We vinden het heel mooi als de verbinding tussen twee mensen nog een extra dimensie krijgt. Wat dat betekent is voor iedereen anders, en dat vinden we juist zo bijzonder.

Elke heeft als musicus en als bestuurslid van de studentenkerk zeer veel ervaring met ceremonies uit verschillende christelijke tradities. Hierdoor kunnen we ons echt inleven in de mis of dienst.

Meer voorbeelden van onze bruidsfotografie

In onze blogs laten we meer van onze bruidsfoto’s zien. Via deze link vind je alle blogs met trouwfoto’s. Dit zijn allemaal volledige verhalen van echte bruiloften die we als bruidsfotograaf hebben mogen fotograferen.

Kosten bruidsfotografie

Onze prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij 2000 euro voor 8 uur fotografie. Hier krijgen jullie minimaal 250 zorgvuldig nabewerkte hoge resolutie foto’s en altijd een prachtig album. Op deze pagina vertellen we meer over wat wij er allemaal aan doen om jullie bruidsfoto’s te maken en ervoor te zorgen dat ze niet verloren gaan.

Wil je meer weten over onze prijzen? Kijk dan op deze pagina of vul het contactformulier hieronder in.

3 redenen waarom andere bruidsparen voor onze bruidsfotografie kozen

We hebben een professionele aanpak

“Elke en Edward hebben al onze verwachtingen overtroffen. Deze bijzonder warme, lieve en professionele mensen hebben van onze trouwdag een onvergetelijke en hele dierbare herinnering gemaakt.
Ze nemen de tijd voor je, zijn zeer snel in communicatie en leveren topprestaties, ook als de omstandigheden, zoals in ons geval, verre van ideaal zijn.
Wij zijn getrouwd op een locatie zonder daglicht. Elke en Edward hebben van tevoren al de zaak verkend en technische maatregelen genomen om toch de kwaliteit te kunnen leveren waar ze voor staan.”
– Robbert & Janine

We zijn lief

“Het was voor ons een prachtige dag, mede dankzij de fotografen. Zij verzorgden prachtige foto’s, maar stelden ons ook op ons gemak, hadden prachtige ideeën en stonden ook open voor onze wensen. Het was een mooie, zonnige dag omringd door vrienden en familie, op een prachtige wijze vastgelegd, waarbij Edward en Elke voor ons er echt bij hoorden. Twee lieve mensen, die van hun vak houden en dat ook uitstralen en voor ons als bruidspaar een onvergetelijke dag op een mooie manier hebben vastgelegd. Het contact met Edward en Elke is ook heel goed verlopen, ze waren altijd bereikbaar, begripvol en erg behulpzaam.” – Annelies & Michel

We werken heel klantgericht

“Edward en Elke hebben helemaal begrepen wat wij graag wilden zien. Tijdens de dag zelf heb je niet eens in de gaten dat ze er zijn. En wat hebben ze de belangrijke momenten perfect vastgelegd. Zeer flexibele, enthousiaste en attente fotografen!” – Linda & Michael

 

Liselotte & Wim

“Wauw! De afgelopen week zijn wij echt teruggegaan naar de mooiste dag van ons leven dankzij jullie prachtige foto’s. Jullie hebben onze dag met zoveel liefde, zorg en detail vastgelegd. Iedere keer als we ze bekijken ontdekken we weer mooie nieuwe momentjes. Jullie hebben ons heel blij gemaakt.”

Hebben jullie interesse in onze bruidsfotografie?

Super leuk! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. De zomermaanden zijn snel volgeboekt, dus wacht niet te lang!
We vinden het heel leuk om te horen wat de plannen voor jullie dag zijn. Stuur ons gerust een mailtje als jullie vragen hebben, bel ons of vul het contactformulier in.

We reageren binnen een dag! En jullie e-mailadres is bij ons in vertrouwde handen, zie ons privacystatement.