Skip to main content

Bruidsfotografie

bruidsfotografie kasteel maurick
Trouwen bij Kasteel Maurick in Vught.

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf! Super leuk! Hier lees je alles over onze bruidsfotografie. We zijn beschikbaar in heel Nederland om jullie trouwdag in beeld te brengen!

Onze kleurenfoto’s zijn kleurrijk en helder. Onze zwart-witfoto’s zijn echt zwart-wit. De momenten die we in beeld willen brengen zijn puur en vrolijk, net als wij!

Bekijk hieronder onze highlight reel!

Of neem gewoon meteen contact op!
Bruidsfotografie bloesem Kasteelhoeve
Lentebruiloft bij de Kasteelhoeve in Geldrop. Klik hier voor meer foto’s van deze bruiloft.

Een beetje meer over onze bruidsfotografie

Wij vertellen het verhaal van jullie trouwdag zoals hij écht was. Je wilt terug in de tijd gaan als je de bruidsfoto’s ziet. Je wilt je herinneren hoe je je voelde op die dag en dit voor altijd koesteren.

 • We willen jullie echt leren kennen!
 • We luisteren goed naar jullie wensen
 • Een kennismakingsgesprek is altijd inbegrepen en vrijblijvend
 • Voorafgaand aan de bruiloft hebben we nogmaals contact om alle details door te nemen
 • We denken graag mee over jullie wensen

Spontane trouwfoto’s

Wij maken foto’s van de spontane momenten tijdens jullie bruiloft. Tijdens de shoot zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat de foto’s laten zien hoe jullie echt waren. We zullen jullie duidelijke aanwijzingen geven waardoor het poseren heel gemakkelijk gaat. Lees hier alles over onze werkwijze.

Altijd twee bruidsfotografen op jullie bruiloft

Wij komen een bruiloft altijd samen fotograferen. We kijken allebei op een andere manier en met z’n tweeën kunnen we op twee plaatsen tegelijk zijn! Hier lees je alles over de voordelen van twee trouwfotografen.

awardwinnin -bruidsfotografen feest
Masteraward tijdens een trouwfeest. Klik hier voor meer awardfoto’s.

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We reageren binnen 24 uur!

Neem contact met ons op!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 26 bruidsparen.

Bruidsfotografie bij de first look

First look aan de deur bij de bruid thuis.

Bruidsfotografen tussen jullie gasten

Tussen jullie gasten zijn we super gezellig waardoor ook zij zich snel op hun gemak zullen voelen en ‘vergeten’ dat we er zijn. We sturen jullie gasten alleen aan tijdens het maken van de groepsfoto’s. Verder maken we ook van hen juist spontane foto’s.

Trouwfoto’s maken

Meestal is er na de first look of na de ceremonie tijd ingepland om bruidsfoto’s te maken van jullie samen. We zijn eigenlijk de hele dag op de achtergrond aanwezig. Tijdens de shoot geven we echter juist wel aanwijzingen.

 • Wij zorgen ervoor dat jullie je op je gemak voelen
 • We geven handige aanwijzingen waardoor je altijd mooi op de foto staat
 • De shoot is echt even een momentje voor jullie samen

Unieke bruidsfoto’s

Door onze journalistieke werkwijze staan we continu open voor wat er gebeurt en zijn de foto’s uniek, fris en dynamisch. Je zult op de foto’s ook momentjes terugzien tussen gasten die op een andere plek waren dan jullie. Zo kun je jullie prachtige dag nog meer koesteren!

Trouwen bij de Gouden Leeuw in Vessem. Bekijk hier meer foto’s van deze buitenbruiloft.

Bruidsfotografie awards

Onze deelname aan wedstrijden betekent voor ons dat we scherp blijven op kunstzinnige beelden, authenticiteit en schoonheid. Het daagt ons nog meer uit om de beste trouwfoto’s te maken van jullie prachtige bruiloft!

Uiteraard zijn we ook heel trots wanneer onze foto’s een award krijgen. Zoals in november 2020, toen we er vijf kregen in één week tijd. Het mooie was dat deze awards een perfecte afspiegeling zijn van waar wij voor staan in onze bruidsfotografie:

 • kunstzinnige beelden maken;
 • dierbare momenten voor altijd vastleggen en
 • journalistiek werken.

Masteraward van een moment tijdens het klaarmaken van de bruid. Klik hier voor meer awardfoto’s.

Trouwfotografie bij een kerkelijk huwelijk

We hebben de eer gehad al een groot aantal kerkelijke huwelijken te mogen fotograferen. We vinden het heel mooi als de verbinding tussen twee mensen nog een extra dimensie krijgt. Wat dat betekent is voor iedereen anders, en dat vinden we juist zo bijzonder.

Elke heeft als musicus en als bestuurslid van de studentenkerk zeer veel ervaring met ceremonies uit verschillende christelijke tradities. Hierdoor kunnen we ons echt inleven in de mis of dienst. Bekijk via deze link een aantal kerkelijke huwelijken.

Meer voorbeelden van onze bruidsfotografie

In onze blogs laten we meer van onze bruidsfoto’s zien. Via deze link vind je alle blogs met trouwfoto’s. Dit zijn allemaal volledige verhalen van echte bruiloften die we als bruidsfotograaf hebben mogen fotograferen.

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We reageren binnen 24 uur!

Neem contact met ons op!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 26 bruidsparen.

Kosten bruidsfotografie

Onze prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij 3000 euro voor 8 uur fotografie met twee fotografen. Hier krijgen jullie minimaal 250 zorgvuldig nabewerkte hoge resolutie foto’s en altijd een prachtig album. Lees onze blog met 5 dingen die je moet weten over de kosten van je trouwfotograaf.

3 redenen waarom andere bruidsparen voor onze bruidsfotografie kozen

We hebben een professionele aanpak

“Elke en Edward hebben al onze verwachtingen overtroffen. Deze bijzonder warme, lieve en professionele mensen hebben van onze trouwdag een onvergetelijke en hele dierbare herinnering gemaakt.
Ze nemen de tijd voor je, zijn zeer snel in communicatie en leveren topprestaties, ook als de omstandigheden, zoals in ons geval, verre van ideaal zijn.
Wij zijn getrouwd op een locatie zonder daglicht. Elke en Edward hebben van tevoren al de zaak verkend en technische maatregelen genomen om toch de kwaliteit te kunnen leveren waar ze voor staan.”
– Robbert & Janine

We zijn lief

“Het was voor ons een prachtige dag, mede dankzij de fotografen. Zij verzorgden prachtige foto’s, maar stelden ons ook op ons gemak, hadden prachtige ideeën en stonden ook open voor onze wensen. Het was een mooie, zonnige dag omringd door vrienden en familie, op een prachtige wijze vastgelegd, waarbij Edward en Elke voor ons er echt bij hoorden. Twee lieve mensen, die van hun vak houden en dat ook uitstralen en voor ons als bruidspaar een onvergetelijke dag op een mooie manier hebben vastgelegd. Het contact met Edward en Elke is ook heel goed verlopen, ze waren altijd bereikbaar, begripvol en erg behulpzaam.” – Annelies & Michel

We werken heel klantgericht

“Edward en Elke hebben helemaal begrepen wat wij graag wilden zien. Tijdens de dag zelf heb je niet eens in de gaten dat ze er zijn. En wat hebben ze de belangrijke momenten perfect vastgelegd. Zeer flexibele, enthousiaste en attente fotografen!” – Linda & Michael

Hebben jullie interesse in onze bruidsfotografie?

Super leuk! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. De zomermaanden zijn snel volgeboekt, dus wacht niet te lang!
Laat hieronder je gegevens achter, dan laten we binnen 24 uur weten of we nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft!

Jullie e-mailadres is bij ons in goede handen, zie ons privacystatement.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  trouwfotograaf bruiloft eindhoven

  Kom gezellig kennismaken!