Skip to main content
Bruiloften

Festivalbruiloft Den Bosch: Bas + Fernando

Homohuwelijk trouwreportage

Eind juni mochten we de prachtige festivalbruiloft van Bas & Fernando fotograferen. Wat een heerlijke dag met lieve, gezellige mensen op een fantastische plek!

Foto’s van het aankleden

Normaalgesproken fotografeer ik bij de bruid en Edward bij de bruidegom. Nu hadden we twee bruidegommen die zich op dezelfde plek klaarmaakten. Dubbel pret! En heel gezellig om samen te fotograferen tijdens het klaarmaken. Ik had van tevoren gedacht dat ik het tutten met de bruid een beetje zou missen. Nou, geen moment! Het was gewoon heel gezellig en gemoedelijk bij Bas en Fernando. Ze hielpen elkaar en maakten grapjes. De sfeer van de dag was meteen goed!

Kleding van het bruidspaar
Klaarmaken voor je bruiloft
Klaarmaken op je trouwdag
Klaarmaken van de bruidegom
Klaarmaken van de bruidegom
Klaarmaken voor je bruiloft

Industriële fotolocatie

Het bruidspaar vertrok in een Volkswagen busje naar een industriële locatie in Den Bosch. We zochten een kleurrijke plek met graffiti op, maar maakten ook rustigere beelden. We werden zelfs uitgenodigd om binnen in de skatehal foto’s te maken.

Volkswagen busje trouwvervoer
Graffiti trouwreportage
Graffiti trouwreportage
Trouwfoto's in skatehal
Trouwreportage in skatehal
Industriële shoot bruidsfotografie

Ceremonie in het gemeentehuis van Den Bosch

Na de shoot gingen we op weg naar het gemeentehuis. Daar stond een grote groep vrienden en familie het bruidspaar op te wachten. Het was zo mooi om te zien hoe dit Fernando en Bas ontroerde. En het mooiste moest nog komen! We waren welkom in een prachtige zaal van het gemeentehuis. Fernando werkt voor de gemeente Den Bosch en dit was wel een geweldig gebaar voor hem. De buitengewoon ambtenaar was dus een collega van Fernando en dat maakte het allemaal heel speciaal. De ceremonie was prachtig, met als hoogtepunt het voorlezen van heel mooie persoonlijke beloften.

Ceremonie op het stadhuis
Silhouette kind raam
Ceremonie op het stadhuis
Ceremonie op het stadhuis
Ceremonie op het stadhuis

Festivalbruiloft

Na het jawoord, de kus, de ringen en de bellenblaas vertrokken we met z’n allen richting Boxtel. Daar hadden Bas en Fernando op een groot stuk land bij een Bed & Breakfast, samen met vrienden een prachtig festival opgezet. Een grote tent stond al klaar voor het feest. Verder stonden er rijen tafels voor de barbecue en zelfs banken om heerlijk te ontspannen. Bas en Fernando hadden ons bij het kennismakingsgesprek ook verteld dat het belangrijkste voor hen was dat iedereen chill was en dat er een goede sfeer hing. Nou, dat is echt geweldig gelukt.

Reflectie zonnebril
Bloemen op de festivalbruiloft
Festivalbruiloft Den Bosch

Op de foto met een groep bruiden

Soms komt een bruidspaar met een origineel ideetje voor een foto die ze graag willen maken. Bas en Fernando wilden graag op de foto met een zo groot mogelijke groep bruiden. In het wit, uiteraard. Zij hadden dus al hun vrouwelijke gasten gevraagd om een witte bruidsjurk mee te nemen. Sommigen hadden deze zelfs speciaal aangeschaft of geleend. Het was een dolle boel, oh, wat hebben we gelachen. Een van de vrouwen had zelfs een bruidsboeket gemaakt. Dit moest uiteraard door de mannen worden gegooid en de bruiden vlógen erop!

Trouwboeket gooien
Rennende bruiden

Foto’s van het eten

We krijgen gelukkig steeds minder de vraag of het wel de moeite is om tijdens het eten te fotograferen. Het is bijna altijd zo dat tijdens het eten de speeches worden gepland. Zo ook bij Bas en Fernando. Het zijn juist die intieme momenten die je later terug wilt zien in je album zodat je de sfeer helemaal terug kunt halen!

Foto's tijdens het diner op je trouwdag
Foto's tijdens het diner op je trouwdag
Foto's tijdens een speech op je trouwdag

Barista op je bruiloft

Na het eten werd er koffie gemaakt door een echte barista, Jessica van De Koffie Tuk Tuk. Ook stonden er speciale Mr. & Mr. koekjes, want Bas en Fernando hadden aan elk detail gedacht! Tegelijkertijd werden de eerste tenten op het veld gezet en arriveerden de avondgasten. Ja, die tenten… het was echt een festivalbruiloft!

Barista op je bruiloft
Koekjes en koffie op je bruiloft
Barista op je bruiloft
Kinderoog close-up
Barista op je bruiloft
Knuffels en felicitaties op je bruiloft
Knuffels en felicitaties op je bruiloft

Trouwfeest in een tent

Ja… deze dag werd besloten met een geweldig feest in de tent. Er werd uitbundig gedanst en daar worden wij natuurlijk helemaal blij van! En we werden vooral blij van alle lieve mensen op deze dag, met als middelpunt Bas en Fernando. Wij wensen jullie alle geluk van de wereld samen.

Lees hier meer over onze bruidsfotografie.

Dansfeest op je bruiloft
Dansfeest op je bruiloft
Confetti op het trouwfeest
Kussend bruidspaar tijdens het feest
Dansen op het feest op je bruiloft
Sfeerbeelden van het feest op je bruiloft
Sfeerbeelden van het feest op je bruiloft
Sfeerbeelden van het feest op je bruiloft
Sfeerbeelden van het feest op je bruiloft

Deze bruiloft op YouTube

Hebben jullie ook trouwplannen?

Gaan jullie trouwen? Wij denken graag met jullie mee! Of neem eens een kijkje op deze pagina met allerlei tips over het plannen van je bruiloft.

Willen jullie je herinneringen in beeld laten brengen zodat je ze voor altijd kunt herbeleven? Zijn jullie enthousiast geworden van onze fotografie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.