Skip to main content
AwardsBruiloftenNieuwsPersoonlijk

Twee awardwinnende bruidsfotografen op je bruiloft

Azcona Fotografie Bruiloft Rolduc Kerkrade

Het was alweer een tijdje geleden dat we foto’s hadden ingestuurd voor de jaarlijkse bruidsfotografiewedstrijd van OneEyeland. Eerlijk, we begonnen al bijna te denken dat ze ons vergeten waren.

En toen waren daar twee weken geleden ineens twee mails. Twee!

Met in het onderwerp: “Congratulations on your win”

Wat? Echt? Allebei?!

Bij veel bruidsfotografiewedstrijden is het alleen mogelijk om individueel je foto’s in te sturen. Zo ook bij OneEyeland. Vorig jaar stuurde Edward slechts één foto in, die meteen een bronzen award ontving. Dat was voor een ons een stimulans om dit jaar meer in te zenden.

Azcona Fotografie Bruiloft Rolduc Kerkrade

OneEyeland is een internationale wedstrijd voor bruidsfotografen die dit jaar gejureerd werd door vijf van de beste bruidsfotografen ter wereld. Kenmerkend voor de stijl van de wedstrijd is een hoge mate van perfectie en een kunstzinnige benadering.

De mails waren verder nogal cryptisch en we mochten er nog niets over vertellen. We wisten ook nog niet precies wat we gewonnen hadden.

Twee awardwinnende bruidsfotografen

Gisteren kregen we weer twee mails: “Congrats on your wedding win”

En jawel. Daar stonden onze namen allebei te prijken in de top 10 van Nederland!

We staan zelfs samen in de top 5!! Edward op de 5de en Elke op de 3de plaats. Elke heeft hiermee bovendien de 5de plek van Europa gehaald.

We zijn echt apetrots dat we samen in de top 10 van Nederland staan! We fotograferen bruiloften namelijk als een team, met ieder onze eigen kwaliteiten. Omdat we zo goed op elkaar zijn ingespeeld, halen we op een bruiloft allebei het beste uit onszelf.

Dit kun je ook zien aan de foto’s waarmee we hebben gewonnen. Kleurrijke, kunstzinnige beelden waarbij de unieke trouwlocatie en het bruidspaar een symbiose vormen, worden afgewisseld door dierbare emotionele momenten of foto’s waar de feestvreugde vanaf spat.

Onze missie

Deze erkenning is natuurlijk extra mooi in een tijd als deze waarin het vieren van de liefde niet vanzelfsprekend is. Het is onze missie om authentieke, betekenisvolle en artistieke foto’s te maken voor onze bruidsparen. Beelden van alle prachtige momenten van hun dag die ze hun hele leven zullen koesteren.

Twee awardwinnende bruidsfotografen op jouw bruiloft?

We vertellen je heel graag álles over de voordelen van twee awardwinnende bruidsfotografen op je bruiloft. Je kunt hierover verder lezen op onze site, maar het is natuurlijk nog veel leuker om gewoon een kopje koffie te komen drinken!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Azcona Fotografie bruidsfotografie Photobooth
    Azcona Fotografie top5 Nederland