Skip to main content
Bruiloften

Trouwen bij Galerie de Hoeve Venlo

trouwfoto’s kasteeltuinen arcen

Trouwen bij Galerie de Hoeve Venlo geeft heel veel mogelijkheden. De bruiloft van Noël en Stevie werd in zijn geheel buiten gevierd. Van de ceremonie tot en met het feest. Wat een prachtige dag in Venlo met lieve mensen, verbondenheid en tot slot een spetterend feest.

Fotograferen van de voorbereidingen van je bruiloft

We begonnen de dag in de ochtend in Venlo. Noël maakte zich thuis klaar, Stevie bij zijn ouders. Charlotte Geerts verzorgde het haar en de visagie. Daarna werd Noël door haar moeder in haar jurk van Bruidsmode Engels uit Venlo geholpen. Bij Stevie hielpen zijn ouders met aankleden. Zijn pak kwam van Jansen en Jansen uit Boxmeer. Aan de waaier is te zien dat deze bruiloft plaatsvond op een van de warmste dagen van 2019. Lees hier onze blog over de voordelen van het laten vastleggen van de voorbereidingen van je bruiloft.

bruid in make-up
trouwringen op juten
bruid doet oorbellen in
draadje pak bruidegom afknippen
bruidegom trekt zijn pak aan
bruidegom trekt zijn pak aan

Trouwfoto’s maken in de kasteeltuinen in Arcen

Na een romantische first look vertrokken we naar de kasteeltuinen in Arcen. Hier zijn we later in het jaar nog eens geweest voor een after wedding shoot met een ander bruidspaar. Wat een prachtige plek! En dan met deze mooie bruid en bruidegom, het was echt genieten.

first look venlo
first look venlo
trouwfoto’s kasteeltuinen arcen
trouwfoto’s kasteeltuinen arcen
trouwfoto’s kasteeltuinen arcen

Prachtige trouwceremonie in de tuin bij Galerie de Hoeve

Het was echt een sprookjesachtige plek voor dit lieve bruidspaar. Om in de tuin te trouwen bij Galerie de Hoeve was een tent opgezet. Zo werd de ceremonieplek van schaduw voorzien. Stevie stond zijn bruid met open armen op te wachten.

trouwceremonie in de tuin
trouwceremonie in de tuin
trouwceremonie in de tuin
trouwceremonie in de tuin
trouwceremonie in de tuin

Uitgebreid dineren in de tuin als je gaat trouwen bij Galerie de Hoeve in Venlo

Na de borrel was er een uitgebreid diner in de tuin, onder de tent. De tafel was prachtig gedekt en bovendien gedecoreerd met verse bloemen. Na het diner werd de bruidstaart aangesneden, die ook weer heel mooi gedecoreerd was met bloemen.

diner bij galerie de hoeve venlo
toost bij het diner
diner op je trouwdag in de tuin
buiten de taart aansnijden bij galerie de hoeve

Knallend bruiloftsfeest met live muziek en DJ in de binnenplaats van Galerie de Hoeve

Stevie is eigenaar van een bedrijf dat zowel elektronische installaties verzorgt als licht en geluid bij bruiloften en andere feesten. Zodoende weet hij wel hoe je een feestje moet bouwen. Neem eens een kijkje op zijn site. Hij is een tijd terug ook gekozen tot prins Carnaval en heeft nu de functie als vorst binnen de vereniging. Uiteraard verzorgde Stevie de licht- en geluidsinstallatie op zijn eigen bruiloft. Er werd live muziek gezongen door Marleen Rutten. Vervolgens draaide één van de DJ’s uit het team van Stevie. Later op de avond kwam het duo Sandra en Marco zingen.

Ten slotte was er een afscheidsdans met bellenblaas. Wat een romantisch einde van een perfecte bruiloft bij Galerie de Hoeve. En wat ontzettend gaaf dat we er de hele dag bij mochten zijn! We vinden het echt een eer om bruiloften perfect in beeld te brengen. Op deze pagina vind je meer over onze bruidsfotografie.

prins carnaval op zijn trouwdag
openingsdans openingsdans bij galerie de hoeve
openingsdans bij galerie de hoeve
trouwen bij galerie de hoeve venlo
trouwfeest bij galerie de hoeve venlo
buitenfeest op je trouwdag
buitenfeest op je trouwdag
buitenfeest op je trouwdag
buitenfeest op je trouwdag
buitenfeest op je trouwdag
laatste dans met bellenblaas
laatste dans met bellenblaas

Gaan jullie trouwen? Misschien zijn jullie ook een buitenbruiloft aan het plannen?

Wij denken graag met jullie mee! Of neem eens een kijkje op deze pagina met allerlei tips over het plannen van je bruiloft. Spreken onze beelden jullie aan? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

sfeerlichten