Skip to main content
Loveshoots

Loveshoot park Leiden: Cecilia en Ben

loveshoot leiden

We mochten een heerlijke loveshoot in de herfst maken met deze twee lieve mensen. Zij gaan in 2020 trouwen. Bij het eerste mailcontact wisten zij al meteen dat ze een loveshoot wilden. Daar werden wij natuurlijk meteen vrolijk van!

Loveshoot bij park De Houtkamp vlakbij Leiden

We hadden afgesproken bij park De Houtkamp, vlakbij Leiden. Het was de hele week regenachtig geweest, maar op de dag van de loveshoot hadden we stralend weer! We maakten een mooie wandeling in dit prachtige park. Edward heeft jeugdherinneringen aan het park, wat het wel speciaal maakte hier te fotograferen.

Door de verscheidenheid aan begroeiing en de vele plekjes, konden we veel verschillende foto’s maken. Het was ook nog eens hartstikke gezellig met Cecilia en Ben. We kregen meteen enorme zin in hun bruiloft!

Twee bruidsfotografen

Ook een loveshoot fotograferen we altijd samen. Lees op deze pagina meer over bruidsfotografie door twee fotografen.

loveshoot leiden
loveshoot leiden
loveshoot leiden
loveshoot leiden
loveshoot leiden
loveshoot leiden
loveshoot leiden
loveshoot leiden
loveshoot leiden
loveshoot leiden

Loveshoot in een studentenhuis in Leiden

Ja, echt wel! Aan het einde van de loveshoot maakten we nog een paar foto’s in het portaal van het studentenhuis in Leiden. Hier hebben Cecilia en Ben bijzondere herinneringen aan. Wij vinden het dan nóg specialer om daar iets moois van te maken. Als kers op de taart zijn deze twee foto’s gewaardeerd met een Diamond Award. Evenals een van de foto’s hierboven. Wil je weten welke, bekijk dan onze pagina met awards!

loveshoot in een studentenhuis
loveshoot in een studentenhuis

Meer weten over loveshoots?

Wil je meer lezen en zien over loveshoots? Bekijk dan deze pagina waarop we vertellen over onze werkwijze en visie hierop.

loveshoot leiden

Ook een loveshoot plannen?

Super leuk! Het kan voorafgaand aan je bruiloft, erna, of zelfs wanneer je (nog) helemaal geen trouwplannen hebt! Je kunt ook je aanstaande verrassen door samen een loveshoot te doen waarbij jij haar of hem ten huwelijk vraagt. Wij denken heel graag mee!

Benieuwd naar onze bruidsfotografie?

Op deze pagina lees je meer over onze bruidsfotografie.