Skip to main content
Bruiloft ideeënBruiloften

Trouwen bij de Kasteelhoeve Geldrop

By 11 maart 2021februari 25th, 2022No Comments
Trouwen Kasteelhoeve Geldrop

Trouwen bij de Kasteelhoeve Geldrop: dat wordt een feest! In 2019 en 2020 was de Kasteelhoeve respectievelijk de 1ste en 2de trouwlocatie van het jaar bij Top Trouwlocaties. En wij begrijpen helemaal waarom!
Afgelopen jaren hebben wij verschillende bruiloften in de Kasteelhoeve Geldrop mogen fotograferen. In deze blog laten we jullie graag de uitgebreide mogelijkheden van deze prachtige trouwlocatie zien!

Klaarmaken in het kasteel of vlakbij in de buurt

Komen jullie niet uit de buurt? Of vinden jullie het gewoon heerlijk om je op een andere plek dan thuis aan te kleden? Je kunt ervoor kiezen om je in het kasteel klaar te maken. Hier zijn verschillende mooie ruimten voor.

trouwen kasteelhoeve geldrop aankleden in kasteel

Trouwceremonie bij de Kasteelhoeve Geldrop

Als je gaat trouwen bij de Kasteelhoeve Geldrop, heb je uiteenlopende mogelijkheden voor de plek van je ceremonie.

Buiten

In het landgoed rondom de hoeve kun je bijvoorbeeld in de boomgaard trouwen. Ook vlakbij het kasteel, onder de grote platanen, vlakbij de sequoia is en prachtige plek gemaakt voor een trouwceremonie.

Buiten trouwen bij Kasteelhoeve Geldrop
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop ceremonie
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop ceremonie
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop ceremonie
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop ceremonie

Binnen

Slecht weer voorspeld, of hebben jullie een echte herfst- of winterbruiloft? De Pronckzaal is een heel mooie lichte en ruime plek waar jullie binnen kunnen trouwen. Deze zaal is een groot pluspunt als plan B voor regen op je bruiloft. Bovendien is hij ook gewoon heel sfeervol.

bruidsfotograaf kasteelhoeve geldrop
bruidsfotograaf kasteelhoeve geldrop

Trouwfoto’s maken bij de Kasteelhoeve Geldrop

De tuinen rondom de kasteelhoeve en het kasteel vormen een uitstekend decor voor de mooiste trouwfoto’s. De Engelse tuin van het landgoed wordt zeer goed verzorgd en is in alle seizoenen inspirerend. Het is ook prachtig om je bruidsreportage bij de grote platanen en de sequoia te maken, of in het park rondom het kasteel.

trouwfoto's kasteelhoeve geldrop
Bruiloft Kasteelhoeve Geldrop
bruidsfotograaf kasteelhoeve geldrop
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop tuin
bruidsfotograaf kasteelhoeve geldrop

Taart en toost in de oranjerie

Yes! Het ja-woord is eruit, jullie hebben onder luid applaus de ceremonieplek verlaten en nu is het tijd voor felicitaties.

De Kasteelhoeve Geldrop heeft een heel mooie oranjerie waar je de taart kunt aansnijden. We kunnen de taarten van Pinkie Patisserie zeker aanbevelen! Aantrekkelijk om te zien en super lekker!

Je kunt overigens ook heel fijn lunchen of dineren in de oranjerie. Dat hangt af van de ruimtes die je de rest van jullie trouwdag gebruikt en de hoeveelheid gasten die je hebt. Het is bijvoorbeeld leuk om in de oranjerie te lunchen en in de Pronckzaal of brasserie te dineren. Zo heb je meteen een mooie afwisseling van de ambiance wat weer een leuke afwisseling in de foto’s geeft!

De orangerie van Kasteelhoeve Geldrop
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop felicitaties
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop felicitaties
bruidsfotografie kasteelhoeve geldrop
Pinkie Patisserie Eindhoven

Rondom de Kasteelhoeve is ook genoeg plaats om je bruidsboeket te gooien 🙂

trouwfoto's kasteelhoeve geldrop boeket gooien

Dineren bij de Kasteelhoeve Geldrop

Gaan jullie voor een diner, een barbecue, shared dining? Bij de Kasteelhoeve kan het allemaal! Aan de brasserie ligt een terras waar je perfect bij de barbecue kunt aanschuiven. En of je nu in de brasserie wilt dineren, of grote ronde of lange tafels in de Pronckzaal: het ziet er allemaal even mooi uit.

trouwfoto's kasteelhoeve geldrop dineren lange tafels
bruidsfotografie kasteelhoeve geldrop
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop dineren brasserie
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop shared dining
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop pronckzaal

Feest bij de Kasteelhoeve Geldrop

De Pronckzaal is the place to be voor het feest op jullie trouwdag! Samen met jullie DJ en jullie gasten zorgen jullie er natuurlijk voor dat het dak eraf gaat. Mocht je aan dat dak nog een mooie versiering willen hangen: je kunt kiezen uit verschillende super sfeervolle opties. De Pronckzaal is heel ruim waardoor er ook altijd plek is voor (staan)tafels of rustige zitjes.

bruidsfotografie kasteelhoeve geldrop
bruidsfotografie kasteelhoeve geldrop
trouwfoto's kasteelhoeve geldrop pronckzaal feest
bruidsfotografie kasteelhoeve geldrop
bruidsfotografie kasteelhoeve geldrop

Hoe kies je je trouwlocatie?

We komen graag bij de Kasteelhoeve en horen van bruidsparen ook alleen maar positieve verhalen. Of deze trouwlocatie ook bij jullie past, kunnen jullie het beste beoordelen. We schreven een blog over waar je op kunt letten bij het kiezen van je trouwlocatie. Lees hem hier!

Geïnspireerd na het zien van deze foto’s?

Komend seizoen staan er voor ons al een aantal bruiloften op de Kasteelhoeve op de planning. Die van jullie kan er vast nog bij! Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Ook als jullie ergens anders gaan trouwen, natuurlijk!

De kas van Kasteelhoeve Geldrop