Skip to main content

Bruidsfotograaf Eindhoven

Trouwfotograaf Eindhoven

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf in Eindhoven en/of omgeving. Super leuk! Wij wonen op een steenworp afstand van Eindhoven. Elke is zelfs geboren en getogen in deze mooie stad. Wij hebben ruime ervaring met bruiloften in en om Eindhoven en denken heel graag met jullie mee in de voorbereidingen van jullie bijzondere dag!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 28 bruidsparen.

Neem contact met ons op!

Onze werkwijze tijdens jullie bruiloft in Eindhoven

Altijd twee bruidsfotografen

Wij komen altijd samen fotograferen. Want:

 • we zijn op twee plaatsen tegelijk, bijvoorbeeld ’s ochtends bij het klaarmaken, dit zorgt voor ultieme ontspanning en rust;
 • we leggen hetzelfde moment vanuit verschillende perspectieven vast en
 • we hebben allebei een eigen manier van kijken en fotograferen, hierdoor vullen we elkaar enorm aan en is er veel ruimte voor creativiteit.
Trouwen Tuin de Lage Oorsprong sparkle exit

Sparkle exit.

Spontane bruidsfoto’s in en om Eindhoven

Tijdens jullie bruiloft zijn wij op een ontspannen manier aanwezig terwijl we de dag vastleggen. We laten alles gebeuren zoals het loopt en volgen dit op de voet. Hierdoor krijgen jullie foto’s die de dag laten zien zoals hij écht was. Tijdens de shoot, het moment dat we even foto’s gaan maken van jullie samen, geven we duidelijke aanwijzingen en zoeken we de mooiste plekjes om relaxt foto’s van jullie te maken. Het enige andere moment dat we de leiding nemen is tijdens de groepsfoto’s. Voor de rest van de dag mengen we ons tussen jullie gasten zodat ook zij gezellig op de foto komen.

Bruidegom Casper vertelt hierover: “Jullie waren natuurlijk bij ons over de vloer om ook eventjes op te starten bij ons. En toen was de fotografie van het aantrekken van de jurk en dat soort dingen. Jullie gingen vooral mee, heel gemoedelijk.

Maar op het moment dat wij naar de de fotoshoot locatie gingen, waar ik echt van kan genieten nog steeds als ik eraan terugdenk, toen waren jullie echt game on. Jullie waren gefocust, jullie zoeken elkaar op. Het is echt puur werkgericht. Jullie maakten zo’n switch en jullie gaan helemaal in op in waar jullie goed in zijn, het was ineens maximaal focus.”

Zijn bruid Mylène vult aan: “Jullie konden ons daarin ook echt op ons gemak stellen. Ik vond het poseren in het begin toch wel ongemakkelijk, maar door kleine aanwijzingen ging het bijna automatisch dat je gewoon mooi op de foto komt te staan.”

Beluister hier het fragment van onze podcast waarin Casper & Mylène terugblikken op hun bruiloft. In dit fragment vertellen ze over wat hen heeft verrast in de fotografie.

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We reageren binnen 24 uur!

Neem contact met ons op!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 28 bruidsparen.

Tips van jullie bruidsfotograaf in Eindhoven

We geven je graag toffe tips voor plekken waar wij als bruidsfotograaf in Eindhoven en omstreken zijn geweest.

Onze achtertuin is de Kasteelhoeve in Geldrop. Een plek waar we graag en veel komen. In Eindhoven zelf hebben we met veel plezier gefotografeerd bij Domus Dela, een prachtige locatie in het centrum van de stad. Verder hebben we in Eindhoven leuke ervaringen bij Paviljoen de Genneper Parken en de Mispelhoef. Ga je voor industriële foto’s, dan kun je in Eindhoven terecht op Strijp-S of een stukje verder bij Piet Hein Eek.

Andere mooie trouwlocaties in de omgeving van Eindhoven zijn het Kasteel in Heeze en het Kasteel in Helmond, gecombineerd met Innesto in Asten. Aan de andere kant van Eindhoven ligt De Gouden Leeuw in Vessem en Akkerzicht in Bladel.

Wil je in de natuur bruidsfoto’s in Eindhoven maken, dan raden we de Strabrechtse Heide absoluut aan. Het is een groot gebied en bevat verschillende van onze lievelingsplekjes om te bruidsfoto’s te maken.

Een laatste tip voor bruidsfoto’s rondom Eindhoven: houd met het kiezen van de locatie voor je trouwfoto’s altijd rekening met de reistijd tot je trouwlocatie. Bij veel trouwlocaties is de omgeving of de locatie zelf al prachtig en geschikt om super mooie foto’s te maken. Hierdoor hebben jullie meer tijd om te genieten van jullie dag en het samenzijn met jullie gasten.

We maken ook heel graag onderweg een foto van jullie prachtige trouwauto!

Bruidsfotografie om bij weg te dromen

Jullie dierbare herinneringen perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We reageren binnen 24 uur!

Neem contact met ons op!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bij The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,8 door 28 bruidsparen.

Contact voor en na jullie bruiloft

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jullie heel graag beter leren kennen. We houden enorm van verhalen over de liefde en smelten nog steeds weg wanneer onze bruidsparen over hun verloving vertellen. In de tijd tussen het kennismakingsgesprek en jullie bruiloft mogen jullie altijd mailen met vragen. Jullie ontvangen ook handige tips over waar je rekening mee kunt houden op jullie trouwdag, echt van die dingen waar we vaak van horen “oh, daar had ik nog niet aan gedacht.”

Een paar weken voor jullie bruiloft hebben we een videogesprek over de laatste details. Hierin nemen we de dag van begint tot eind door zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie wensen.

Na de bruiloft hebben we nog een paar contactmomenten wanneer jullie de foto’s ontvangen en wanneer we het trouwalbum gaan vormgeven. De opmaak en uitvoering van het trouwalbum gaat in zorgvuldig overleg zodat we garanderen dat jullie hierover 100% tevreden zijn.

Loveshoot Heide Eindhoven Golden Hour

“Ook onze gasten waren helemaal weg van hen, ondanks dat sommigen eerst niet eens op de foto wilden.” – Ellen & Michiel

Leuk om te doen voor jullie bruiloft: een loveshoot

Met veel van onze bruidsparen gaan we een paar maanden voor de bruiloft al lekker samen foto’s maken. Het voordeel van een loveshoot is dat jullie alvast een beetje aan de camera’s en onze werkwijze wennen. We zijn echt heel gezellig hoor, maar we begrijpen absoluut dat het ongemakkelijk kan voelen om op de foto te gaan. Bruidsparen die een loveshoot hebben gedaan, geven altijd aan dat het zo heeft geholpen om op de bruiloft zelf meer ontspannen te zijn bij de shoot. En bovendien ontvang je ook nog eens super leuke foto’s voor op jullie save the dates, uitnodigingen of de menukaart!

Kom kletsen over jullie plannen!

Beste bruidsfotograaf in Eindhoven

Wij hebben ieder 21 jaar ervaring als fotograaf, waarvan 7 jaar als bruidsfotograaf. Wij hebben ons steeds verder ontwikkeld door vele masterclasses, intensieve mentoringtrajecten en trainingen bij onder anderen Ramon en Hermine Snellink (Mon et Mine), Davina & Daniel Kudish (Canada), Marieke Zwartscholten, Bas Uijlings en Lanny & Erika Mann (Two Mann uit Canada).

Inmiddels hebben wij een groot aantal awards gehaald bij nationale en internationale vooraanstaande wedstrijden voor bruidsfotografie. Hiermee zijn we in 2020 op de 5de plek van Europa beland en in 2022 in de top 10 van Nederland en de top 100 wereldwijd.

Bruidsreportage Eindhoven

Wat krijg je allemaal als wij jullie bruiloft fotograferen?

Onze bruidsreportages zijn altijd inclusief:

 • Twee bruidsfotografen
 • Kennismakingsgesprek en een digitale afspraak een maand voor jullie bruiloft om de laatste plannen door te spreken.
 • Preview van een aantal foto’s binnen drie dagen na jullie bruiloft.
 • Zorgvuldige nabewerking van minimaal 250 foto’s.
 • Hoge resolutie foto’s.
 • Reiskosten tot 100 km en btw.
 • Prachtig Italiaans maatwerk album van 30×20 cm met 40 bladzijden.

“Dankzij Azcona fotografie kunnen wij onze trouwdag steeds weer herbeleven. Wat een geweldige fotografen die met hun mooie foto’s de sfeer van de dag perfect vastleggen!” – Linda & Michael

Shootfoto op de kortste dag van 2021 in een park in Veldhoven vlakbij Eindhoven.

Award van een ongeplande openingsdans tijdens een bruiloft in Roosendaal. Oké, dat is niet vlakbij Eindhoven, maar daar rijden we ook met liefde naartoe 🙂

Mooie foto’s op donkere plekken, ook tijdens je feest

Trouwen jullie in een donkere ruimte zonder daglicht? We’ve got you covered! We hebben een zeer goede beheersing van onze flitsers waardoor we in iedere ruimte mooie foto’s maken, waarbij de warme sfeer 100% behouden blijft. Ook op de dansvloer zorgen wij voor foto’s waar het feest vanaf spat.

awardwinnin -bruidsfotografen feest
Masteraward tijdens een trouwfeest. Klik hier voor meer awardfoto’s.

Wij zijn Azcona Fotografie

Wij zijn Edward en Elke. We hebben een achtergrond in de kunst, muziek en het onderwijs. Wat ons drijft, is jullie bruiloft vastleggen zoals hij echt was zodat jullie de herinneringen én het gevoel dat daarbij hoorde voor altijd zullen koesteren. Om dit te bereiken, werken we heel persoonlijk en is er veel ruimte voor afstemming van jullie wensen.

Lees hier meer aanbevelingen van onze bruidsparen.

Onze 7 beloften:

Op deze manier kunnen jullie ten volste genieten van jullie bruiloft.

Wij smullen van verhalen over de liefde en andere passies. Wil je ons verhaal lezen? Check dan de pagina over ons.

Award van een high tea tijdens een bruiloft in Turnhout.

Vraag naar onze beschikbaarheid

Zijn jullie enthousiast geworden na het lezen van deze pagina en het bekijken van onze trouwfoto’s? Neem hieronder contact met ons op om te horen of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. De zomermaanden van 2023 raken snel volgeboekt, dus check gauw jullie trouwdatum!

Laat hieronder je gegevens achter, dan laten we binnen 24 uur weten of we nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft!

Jullie e-mailadres is bij ons in goede handen, zie ons privacystatement.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  trouwfotograaf bruiloft eindhoven

  Kom gezellig kennismaken!