Tarieven bruidsfotografie

Jullie bruiloft wordt door twee lieve, vrolijke en professionele bruidsfotografen vastgelegd. Hier lees je wat wij eraan doen om de reportage voor jullie helemaal perfect te maken!

Het tarief voor 6 aaneengesloten uren fotografie is € 1450,-. Ieder uur extra kost € 150,-. Iedere reportage is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek en een afspraak een maand voor jullie bruiloft om de laatste plannen door te spreken.
  • Preview van een aantal foto’s binnen twee dagen na jullie bruiloft.
  • Zorgvuldige nabewerking van alle geselecteerde foto’s.
  • Hoge resolutie foto’s in een eigen online gallery.
  • Reiskosten en btw.
  • De volledige reportage wordt binnen zes tot acht weken opgeleverd.
  • Prachtig album van 20×20 cm met 20 bladzijden.

We sturen jullie heel graag onze uitgebreide prijslijst. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact op via onze contactpagina of door het formulier op deze pagina in te vullen. We reageren binnen een dag!

vader van de bruid


Wat zijn wij blij met onze keuze voor Edward en Elke. Zij hebben helemaal begrepen wat wij graag wilden zien. Tijdens de dag zelf heb je niet eens in de gaten dat ze er zijn. En wat hebben ze de belangrijke momenten perfect vastgelegd. Zeer flexibele, enthousiaste en attente fotografen!

Dankzij Azcona fotografie kunnen wij onze trouwdag steeds weer herbeleven. Wat een geweldige fotografen die met hun mooie foto's de sfeer van de dag perfect vastleggen!

Linda en Michael

Hieronder zie je enkele van onze bruidsreportages:

paviljoen de witte Bruiloften
18 maart 2019

Bruiloft in Scheveningen: Dayenne + Johan

Of we nog beschikbaar waren om een bruiloft in Scheveningen te fotograferen. Dat was een paar maanden voor de bruiloft van Dayenne en Johan de vraag die we van twee…
Bruidsreportage Piet Hein Eek Bruiloften
5 februari 2019

Bruiloft in Eindhoven, Son en Best: Carlijn + Erwin

We mochten Carlijn en Erwin al eens eerder fotograferen tijdens hun loveshoot, zie deze link. Vandaag was het dan eindelijk zo ver! De bruiloft! (meer…)
Bruidsfotograaf Utrecht Bunnik Bruiloften
28 januari 2019

Bruidsfotograaf Utrecht: de bruiloft van Merel + Bas

De bruiloft van Merel en Bas was in meerdere opzichten een warme dag. Het was het vieren van de liefde tussen hen samen en van de liefde voor hun twee…