Masterclass bruidsfotografie

Op zoek naar tips voor bruidsfotografie? Onzeker over het fotograferen van een feestavond? Je eerste bruiloft gefotografeerd en zin in meer? Dan ben je bij onze masterclass bruidsfotografie op de juiste plek.

Het wordt een dag boordevol tips en tricks om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen. Bovendien ben je na deze dag helemaal klaar om het beste uit een bruiloft te halen!

Een greep uit de vragen die bruidsfotografen zoals jij hebben

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik klaar ben voor de cruciale momenten op een bruiloft?
  • Hoe ga ik goed voorbereid op pad?
  • Welke apparatuur kan ik het beste gebruiken?
  • Hoe ga ik om met moeilijke lichtomstandigheden zoals een donkere zaal of juist felle zon?
  • Hoe stel ik bruidsparen op hun gemak tijdens de shoot?
  • Hoe bereik ik nieuwe bruidsparen?

Dit, en nog veel meer, komt allemaal aan bod tijdens deze masterclass bruidsfotografie!

awardwinning bruidsfotografie

Wat gaan we allemaal behandelen tijdens deze masterclass bruidsfotografie?

De ochtend staat in het teken van de theorie van het fotograferen zelf. Hoe werk je met licht, compositie en moment? Welke momenten zijn eigenlijk belangrijk op een bruiloft? En hoe ga je om met moeilijke lichtomstandigheden zoals een donkere zaal of fel zonlicht? Ook bespreken we het selectieproces. Alle aspecten van bruidsfotografie komen aan bod, inclusief een kijkje in onze artistieke keuken!

Na een luxe lunch laten we zien hoe wij onze foto’s bewerken. Ook bespreken we hoe je een bruidsalbum maakt. Daarna staat de communicatie met het bruidspaar centraal, vanaf het allereerste contact. Een professionele bruidsfotograaf beschikt over een waterdichte back-upstrategie; we vertellen je alles over de onze. En tot slot van deze masterclass vertellen we je over onze marketingstrategie.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Deze masterclass wordt door deelnemers die jou voorgingen beoordeeld met een 8,3.

Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden is er plaats voor maximaal 10 deelnemers. We plannen een datum in februari. Wacht niet te lang met het reserveren van jouw plekje!

awardwinning bruidsfotografie
awardwinning bruidsfotografie
Bruidsfotografen Edward en Elke

Over de docenten van deze masterclass trouwfotografie

Wij hebben beiden een ruime ervaring in het onderwijs. Elke 11 jaar als wiskundedocent, Edward 8 jaar als docent CKV. Deze ervaring nemen we mee in het ontwikkelen en geven van masterclasses en workshops in onze Azcona Academy. Hierin delen we heel graag onze kennis van het fotograferen van bruiloften.