Masterclass bruidsfotografie

Op zoek naar tips voor bruidsfotografie? Onzeker over het fotograferen van een feestavond? Je eerste bruiloft gefotografeerd en zin in meer? Dan ben je bij deze masterclass bruidsfotografie op de juiste plek.

Het wordt een dag boordevol tips en tricks om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen. Bovendien ben je na deze dag helemaal klaar om het beste uit een bruiloft te halen!

Een greep uit de vragen die bruidsfotografen zoals jij hebben

 • Hoe zorg ik ervoor dat ik klaar ben voor de cruciale momenten op een bruiloft?
 • Hoe ga ik goed voorbereid op pad?
 • Welke apparatuur kan ik het beste gebruiken?
 • Hoe ga ik om met moeilijke lichtomstandigheden zoals een donkere zaal of juist felle zon?
 • Hoe stel ik bruidsparen op hun gemak tijdens de shoot?
 • Hoe bereik ik nieuwe bruidsparen?

Dit, en nog veel meer, komt allemaal aan bod tijdens deze masterclass bruidsfotografie!

awardwinning bruidsfotografie

Wat gaan we allemaal behandelen tijdens deze masterclass bruidsfotografie?

De ochtend staat in het teken van de theorie van het fotograferen zelf. Hoe werk je met licht, compositie en moment? Welke momenten zijn eigenlijk belangrijk op een bruiloft? En hoe ga je om met moeilijke lichtomstandigheden zoals een donkere zaal of fel zonlicht? Ook bespreken we het selectieproces. Alle aspecten van bruidsfotografie komen aan bod, inclusief een kijkje in onze artistieke keuken!

Na een luxe lunch laten we zien hoe wij onze foto’s bewerken. Ook bespreken we hoe je een bruidsalbum maakt. Daarna staat de communicatie met het bruidspaar centraal, vanaf het allereerste contact. Een professionele bruidsfotograaf beschikt over een waterdichte back-upstrategie; we vertellen je alles over de onze. En tot slot van deze masterclass vertellen we je over onze marketingstrategie.

Datum en informatie masterclass bruidsfotografie

Prijs: 250 euro excl. btw, incl. drankjes en een luxe lunch
Datum: maandag 2 november 2020
Tijd: 9.30-17.00u
Locatie: Kasteelhoeve Geldrop. Een prachtige trouwlocatie met een fijne parkeerplaats en die ook prima te bereiken is met het openbaar vervoer.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Deze masterclass wordt door deelnemers die jou voorgingen beoordeeld met een 8,3.

Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden is er plaats voor maximaal 10 deelnemers. Wacht niet te lang met het reserveren van jouw plekje!

awardwinning bruidsfotografie

“Hier heb ik heel veel van opgestoken. Het maken van de beelden, dus de keuzes die je maakt op de dag en de manier waarop je de foto's nabewerkt boeit me enorm.”

Miekedeelnemer

Het wordt gegarandeerd een zinvolle en gezellige dag. Je ontmoet andere fotografen en door de kleine groep is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke invulling. Deze dag investeer je in jezelf! De kosten heb je daarnaast binnen één bruiloft terugverdiend.

Na deze masterclass bruidsfotografie mag je altijd je vragen aan ons blijven stellen. Ook kun je dan lid worden van de besloten Azcona Academy Alumni Groep op Facebook.

awardwinning bruidsfotografie

De voordelen van de masterclass bruidsfotografie van Azcona Academy

 • gegeven door twee ervaren docenten
 • boordevol praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt
 • geschikt voor beginnende bruidsfotografen
 • persoonlijke aandacht door een kleine groep
 • toegang tot besloten Facebookgroep

Early Bird korting

Reserveer uiterlijk 15 september je plek, en betaal 200 euro in plaats van 250 euro.

Bruidsfotografen Edward en Elke

Over de docenten van deze masterclass trouwfotografie

Wij hebben beiden een ruime ervaring in het onderwijs. Elke 11 jaar als wiskundedocent, Edward 8 jaar als docent CKV. Deze ervaring nemen we mee in het ontwikkelen en geven van masterclasses en workshops in onze Azcona Academy. Hierin delen we heel graag onze kennis van het fotograferen van bruiloften.