Skip to main content
Loveshoots

Loveshoot Kasteel Groot Buggenum Grathem: Janneke + Pim

Prewedding Kasteel Groot Buggenum

Een paar dagen geleden zagen we Janneke en Pim om de laatste details van hun bruiloft door te spreken. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden zij al bedacht dat het wel heel leuk zou zijn om dit te doen op het kasteel waar ze gaan trouwen. Nou, daar zeggen wij geen nee tegen! Wat een prachtige locatie!

We mochten ook meteen wat foto’s maken en dat was echt genieten. We hadden ontzettend geluk met het weer, de zon ging net onder en de regen was ’s ochtends al gevallen.

Pim en Janneke leidden ons rond in het kasteel en we konden ons helemaal voorstellen hoe mooi het op hun bruiloft zal worden. Daarna bezochten we de prachtige tuinen rondom het kasteel en maakten we wat foto’s van het aanstaande bruidspaar. Heerlijk! En we hebben super gelachen met z’n vieren.

Nou, dat belooft wat voor de bruiloft! Wij kijken er enorm naar uit!

Twee bruidsfotografen

Ook een loveshoot fotograferen we altijd samen. Lees op deze pagina meer over bruidsfotografie door twee fotografen.

Prewedding Kasteel Groot Buggenum
Prewedding Kasteel Groot Buggenum
Prewedding Kasteel Groot Buggenum
Prewedding Kasteel Groot Buggenum
Prewedding Kasteel Groot Buggenum

Meer weten over loveshoots?

Wil je meer lezen en zien over loveshoots? Bekijk dan deze pagina waarop we vertellen over onze werkwijze en visie hierop.

loveshoot leiden

Ook een loveshoot plannen?

Super leuk! Het kan voorafgaand aan je bruiloft, erna, of zelfs wanneer je (nog) helemaal geen trouwplannen hebt! Je kunt ook je aanstaande verrassen door samen een loveshoot te doen waarbij jij haar of hem ten huwelijk vraagt. Wij denken heel graag mee!

Benieuwd naar onze bruidsfotografie?

Op deze pagina lees je meer over onze bruidsfotografie.