Jullie trouwdag

Voorbereidingen van de dag

En dan is hij daar, de dag waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd…

We beginnen met het vastleggen van het aankleden. Juist tijdens de voorbereidingen ontstaan mooie beelden door de concentratie en verwachtingsvolle spanning die er hangt.

Edward blijft bij de bruidegom en Elke fotografeert de bruid. We gaan uiteraard graag mee naar de kapper als dat bij jullie voorbereidingen van de dag hoort!

Ook het fotograferen van details van jullie kleding en ringen doen we aan het begin van de dag.

Voorbereidingen bruid trouwdag
Bruiloft Oirsprong Oirshot Eindhoven
klaarmaken bruidegom
Bruiloft Oirsprong Oirshot Eindhoven

Shoot

Meestal volgt hierna een shoot, maar je kunt die ook later op de dag plannen. We raden zeker aan een shoot op jullie bruiloft te doen, op de eerste plaats omdat dat een moment is waarop je even helemaal samen bent. En dit is echt de kans om in je prachtige kleding, met je prachtige haar en make-up perfect samen op de foto te gaan! Je kunt elkaar rustig diep in de ogen kijken voordat alle emoties echt losbarsten. Of als de ceremonie al geweest is, kun je even tot elkaar komen. Misschien maken jullie een kleine wandeling. Wij zijn erbij en leggen het vast. Soms zullen we wel wat aanwijzingen geven en ook als jullie nog bijzondere wensen hebben, horen we dat graag, maar we proberen het zo natuurlijk mogelijk te houden.

Homohuwelijk trouwreportage
Bruidsfotograaf Eindhoven

De ceremonie

Tijdens de ceremonie leggen we vast wat er gebeurt, ieder vanuit een eigen perspectief. Tijdens de kus bijvoorbeeld, kan een van ons jullie twee fotograferen terwijl de ander de reacties van jullie vrienden en familie vastlegt. We doen dit uiteraard zo geruisloos mogelijk!

Huwelijksinzegening bruiloft Eindhoven Achelse Kluis

Foto’s van de receptie en het diner

We maken zeker ook graag foto’s tijdens de receptie en het diner. Het is juist tijdens deze momenten dat er gekke, onverwachte en dierbare dingen gebeuren. Vrolijke felicitaties, een gevoelige speech, kinderen die lekker aan het spelen zijn, die ene blik van je partner… We zorgen ervoor dat de beelden deel zullen uitmaken van het verhaal van jullie bruiloft!

villa des beaux arts
Taart aansnijden

Foto’s op je trouwfeest

We vinden het te gek om tijdens jullie huwelijksfeest foto’s te maken. Uiteraard leggen we jullie openingsdans mooi vast, maar als het aan ons ligt stoppen we daar niet! We zijn zeer goed op elkaar ingespeeld om ook tijdens het feest gave foto’s te maken. Dus laat dat dak er maar af gaan, wij gaan met jullie op in het feestgedruis en leggen dit op een krachtige manier vast.

feestfoto's van je bruiloft
Confetti op het trouwfeest
Feestfoto's van je bruiloft
Feestfoto's bruiloft Eindhoven

Iedere bruiloft is anders! We vinden het heel leuk om te horen wat de plannen voor jullie dag zijn. Stuur ons gerust een mailtje als jullie vragen hebben, of vul het contactformulier in.