Jullie trouwdag

Voorbereidingen van de dag

En dan is hij daar, de dag waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd…

We beginnen met het vastleggen van het aankleden. Juist tijdens de voorbereidingen ontstaan mooie beelden door de concentratie en verwachtingsvolle spanning die er hangt.

Edward blijft bij de bruidegom en Elke fotografeert de bruid. We gaan uiteraard graag mee naar de kapper als dat bij jullie voorbereidingen van de dag hoort!

Ook het fotograferen van details van jullie kleding en ringen doen we aan het begin van de dag.

Bruiloft Cocody Geldrop
Bruiloft Kasteel Groot Buggenum
Bruiloft Oirsprong Oirshot Eindhoven
Voorbereidingen bruiloft Eindhoven Achelse Kluis

Shoot

Meestal volgt hierna een shoot, maar je kunt die ook later op de dag plannen. We raden zeker aan een shoot op jullie bruiloft te doen, op de eerste plaats omdat dat een moment is waarop je even helemaal samen bent. En dit is echt de kans om in je prachtige kleding, met je prachtige haar en make-up perfect samen op de foto te gaan! Je kunt elkaar rustig diep in de ogen kijken voordat alle emoties echt losbarsten. Of als de ceremonie al geweest is, kun je even tot elkaar komen. Misschien maken jullie een kleine wandeling. Wij zijn erbij en leggen het vast. Soms zullen we wel wat aanwijzingen geven en ook als jullie nog bijzondere wensen hebben, horen we dat graag, maar we proberen het zo natuurlijk mogelijk te houden.

Bruiloft Kasteel Groot Buggenum
Bruiloft Collse Hoeve Nuenen Eindhoven

De ceremonie

Tijdens de ceremonie leggen we vast wat er gebeurt, ieder vanuit een eigen perspectief. Tijdens de kus bijvoorbeeld, kan een van ons jullie twee fotograferen terwijl de ander de reacties van jullie vrienden en familie vastlegt. We doen dit uiteraard zo geruisloos mogelijk!

Huwelijksinzegening bruiloft Eindhoven Achelse Kluis

Foto’s van de receptie, het diner en het feest

We maken zeker ook graag foto’s tijdens de receptie en het diner. Het is juist tijdens deze momenten dat er gekke, onverwachte en dierbare dingen gebeuren. Een gevoelige speech, kinderen die lekker aan het spelen zijn, die ene blik van je partner… We zorgen ervoor dat de beelden deel zullen uitmaken van het verhaal van jullie bruiloft!

Bij een feest blijven we graag tot eventjes na de openingsdans zodat we die nog mooi kunnen vastleggen en ook wat sfeerbeelden kunnen maken van het feestgedruis.

Bruiloft Kasteel Groot Buggenum
Bruiloft Collse Hoeve Nuenen Eindhoven
Bruiloft Kasteel Groot Buggenum

Uiteraard is iedere bruiloft anders! We vinden het heel leuk om te horen wat de plannen voor jullie dag zijn. Stuur ons gerust een mailtje als jullie vragen hebben, of vul het contactformulier in.