Loveshoots

Loveshoot Kasteel Groot Buggenum: Janneke + Pim

By 5 augustus 2017 mei 4th, 2019 No Comments
Prewedding Kasteel Groot Buggenum

Een paar dagen geleden zagen we Janneke en Pim om de laatste details van hun bruiloft door te spreken. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden zij al bedacht dat het wel heel leuk zou zijn om dit te doen op het kasteel waar ze gaan trouwen. Nou, daar zeggen wij geen nee tegen! Wat een prachtige locatie!

We mochten ook meteen wat foto’s maken en dat was echt genieten. We hadden ontzettend geluk met het weer, de zon ging net onder en de regen was ’s ochtends al gevallen.

Pim en Janneke leidden ons rond in het kasteel en we konden ons helemaal voorstellen hoe mooi het op hun bruiloft zal worden. Daarna bezochten we de prachtige tuinen rondom het kasteel en maakten we wat foto’s van het aanstaande bruidspaar. Heerlijk! En we hebben super gelachen met z’n vieren.

Nou, dat belooft wat voor de bruiloft! Wij kijken er enorm naar uit!

Prewedding Kasteel Groot Buggenum
Prewedding Kasteel Groot Buggenum
Prewedding Kasteel Groot Buggenum
Prewedding Kasteel Groot Buggenum
Prewedding Kasteel Groot Buggenum

Wil je meer van onze loveshoots bekijken?

Bruidsfotografie Sint Oedenrode LoveshootLoveshoots
27 mei 2018

Loveshoot op de heide: Carlijn + Erwin

Iets meer dan een week geleden mochten we een loveshoot maken van Carlijn en Erwin in het Vressels Bos in Sint Oedenrode. (meer…)
Loveshoot Koekbouw Bruidsfotografie Veghel IndustrieelLoveshoots
7 mei 2018

Industriële loveshoot in de Koekbouw: Erika + Aswin

We mochten deze heerlijke industriële loveshoot maken van aanstaand bruidspaar Erika en Aswin. Het was ontzettend leuk om deze twee lovebirds te fotograferen, als aanloop naar hun bruiloft! (meer…)
Verloving Park Eindhoven HerfstLoveshoots
2 december 2017

Verloving in Eindhoven: Verónica + Rafael

De broer van Edward gaat trouwen! Wat een eer was het voor ons toen Rafael vroeg of wij foto’s wilden maken van het aanzoek. (meer…)

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image