Persoonlijk

Mentoring bij Ramon en Hermine

By 24 augustus 2017 november 4th, 2018 No Comments
Bruiloft Kasteelhoeve Geldrop

Dinsdag was het zover, we gingen naar Elburg voor een volle dag mentoring bij Ramon en Hermine van Mon et Mine bruidsfotografie. We volgen hen al een tijdje en zijn weg van hun stijl!

Het was boeiend om te horen hoe zij de taken in het bedrijf verdelen en ook hoe het er op een trouwdag aan toe gaat. Herkenbaar op veel plaatsen en leerzaam op nóg meer vlakken. We hebben heel veel vragen mogen stellen.

Ramon en Hermine zijn vol van fotografie, hebben een professionele kijk en een zeer ruime ervaring als trouwfotograaf. We vonden het heel interessant om feedback te krijgen op onze foto’s en website. Daarnaast hebben we achter de computer ten aanzien van het nabewerken ook weer nuttige dingen geleerd.

Momenteel zitten we middenin het trouwseizoen. Het was fijn om recente foto’s te kunnen bespreken, maar ook om te weten dat we alle goede tips direct in de praktijk mogen gaan brengen bij de komende bruiloften.

We hebben genoten van een geweldig leerzame dag. Met heerlijke appeltaart, een fijne lunch en wandeling en gezelligheid. We kijken er enorm naar uit om nog een hoop mooie, grote en kleine momenten te gaan vastleggen de komende tijd!

Benieuwd naar de bruiloft waar bovenstaande foto gemaakt is, klik dan hier!

 Maaike + Rogier

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image